wtorek, 23 stycznia 2018

Priklopna streha naprave

  Priklopna streha naprave

Značilnosti oblikovanja

Tradicionalna, razširjena možnost je simetrična streha z ravnimi pobočji. Optimalni kot nagiba pobočja je približno 45 ° - ta oblika je sposobna prenesti močne snežne in vetrne obremenitve.
  Priklopna streha naprave

Struktura naprave za naprave

Struktura strešnega sistema strešne strehe je odvisna od oblike strehe, števila notranjih stebrov, dolžine preseka med stolpci in drugimi dejavniki.
  Priklopna streha naprave

Strešna streha

Spojna streha je lahko s suspendiranimi ali obešenimi špirovci. Če je na drsališču vmesna podpora, so špirovci imenovani sled, saj visijo brez povprečne podpore. Strehe z visečimi špirovci se uporabljajo, ko je razdalja med stenami, na katerih stojijo špirovci, do 7 metrov. Na sliki spodaj so prikazane različne rešitve za strešno ogrodje s spodnjimi špirovci:
  Priklopna streha naprave

Primer izračuna potrošnega materiala

Idealno je, da se pri vgradnji dvostranske strehe izvede vzorec vseh konstrukcijskih elementov z oznako dolžine in števila posameznih položajev. Uporaba sistema racionalnega rezanja, povzemite količine z:
  Priklopna streha naprave

Strešne konstrukcije za dvojne strehe

Okvirni okvir za strešne žlebove uporablja lesene in kovinske grede. Začetni material prve možnosti je tabla, log, bar. Drugi je zgrajen iz kovine: kanal, profilna cev, I-žarek, kotiček. Obstajajo kombinirane konstrukcije z jeklom najbolj obremenjenimi deli in elementi lesa na manj kritičnih območjih.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty