sobota, 27 stycznia 2018

Naprava cementnega estriha je mehanizirana

  Naprava cementnega estriha je mehanizirana

Mehaniziran estrih

Tla se štejejo za najbolj intenzivno izkoriščeno površino v prostoru, zato mora biti podlaga pod njim (estrih) brezhibna - popolnoma gladka in trpežna. Za doseganje takih kakovostnih lastnosti ročno potrebujemo ogromne stroške dela, uporabo velikega števila gradbenih materialov, veliko število gradbenih materialov.
  Naprava cementnega estriha je mehanizirana

Kaj je mehaniziran pol suhega estriha

Ena izmed najbolj priljubljenih in priljubljenih metod je mehanizirana kravata. Ta vrsta estriha se izvaja z uporabo posebej zasnovanih mehaniziranih naprav.
  Naprava cementnega estriha je mehanizirana

Priprava revolucionarne osnove - estrih za tla motorja

Metoda izravnave površine s pomočjo posebne opreme je priljubljena in na zahtevo. Pri delu uporabljamo polipropilenska vlakna, kar poveča zanesljivost končne osnove.
  Naprava cementnega estriha je mehanizirana

Potrebna oprema za delo

Če konvencionalni slog predpostavlja, da bo človek storil vse, sami, mehanski pomeni nekaj drugega. Večino dela bo opravila naprava, ki se imenuje izravnalni stroj in pnevmatski napajalnik. Vse komponente, ki so potrebne za raztopino, se vlijejo v to, se tam mešajo. Nastala rešitev se prenese v enakih delih skozi cevovod. Pri zapuščanju opreme se mešanica enakomerno poravna z lopato, ki je z njo pritrjena. Pnevmatićni polnilnik uspe v tem ćasu narediti već funkcij hkrati: ustvariti raztopino z mešanjem, da jo izlije in izravnava. Oprema je zelo kompaktna in priročna pri premikanju, zato ne bo povzročala veliko težav.

Zahteve SNiP na tla

Značilnosti podlage tla, ne glede na material in tehnologijo namestitve, morajo biti v skladu s standardi gradbenih standardov in pravil "Tla". Urejajo indikatorje estriha:
  Naprava cementnega estriha je mehanizirana

Kaj je pol suhega estriha

Med vsemi vrstami izenačevanja tal v sobah si zasluži posebno polsušno estrih. Tla se izravnava z močno mešanico cementa in peska z dodatkom vode v strogih razmerjih. Povečana obstojnost prevleke izravnave plasti se doseže s pomočjo ojačitve kovinske mreže ali uvedbe polipropilenskih vlaken v raztopino. Ojačevalna mreža se uporablja za napravo za talno ogrevanje, če debelina estriha presega 7 cm.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty