czwartek, 25 stycznia 2018

Opečeni kamen sam to naredi

  Opečeni kamen sam to naredi

Kako barvati umetni kamen?

Pri prvem in drugem receptu smo uporabili običajne barve za malto, vendar je ta tehnologija lahko nekoliko drugačna, ker obstaja drug način - zunanjost slikanja umetnega kamna. Če želite to narediti, boste morali kupiti posebno barvo in najbolj običajno krtačo.
  Opečeni kamen sam to naredi

Kalup tekočega kamna

Izdelki iz tekočega kamna so izdelani z brizganjem ali premazom, direktno ali vzvratno. Pri neposredni uporabi je podlaga iz lesa, vlaknene plošče, iverne plošče, MDF najprej prevlečena s slojem 3-4 mm zemlje, nato pa se uporabi dekorativni sloj. Preprosto je, toda površina izdelka je groba zaradi štrlečih zrnc polnila, ki zahteva dolgotrajno brušenje in poliranje.
  Opečeni kamen sam to naredi

Izdelava umetnega mavčnega kamna z lastnimi rokami

V tovarni se praviloma proizvaja strokovna proizvodnja umetnega mavčnega kamna. Kljub temu je to mogoče narediti sami.
  Opečeni kamen sam to naredi

Soočanje s kamnom omet: nekaj besed o njegovih lastnostih

Tudi v starodavnem Babilonu in Grčiji je bil mavec začel uporabljati kot zaključni material. Uporabili so ga za tla, stropove, stene v popolnoma drugačnih prostorih. Takšen širok obseg uporabe je bil utemeljen s svojimi nepremagljivimi lastnostmi delovanja. Ti vključujejo predvsem okolju prijaznost materiala. Poleg sposobnosti uravnavanja notranjega zraka (zahvaljujoč sposobnosti za dihanje).
  Opečeni kamen sam to naredi

Postopek izdelave imitacijskega kamna

Postavitev ometa na steno je treba opraviti na odsekih, ki ne presegajo 2-3 m2, odvisno od spretnosti in hitrosti obdelave. Strukturiranje površine izvedejo različne tehnike.
  Opečeni kamen sam to naredi

Pripravite prazno pod obliko za umetni kamen

Če bi morala biti dekorativna površina na eni strani, je dovolj, da jo naredimo, če je na obeh, potem sta izdelani dve enako veliki obliki, ki se nato prekrivata in vežejo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty