czwartek, 25 stycznia 2018

Višina kritine javnih zgradb

  Višina kritine javnih zgradb

Pravila za ograjevanje strehe na višini stavbe

Na koncu gradnje strehe katere koli konstrukcije morate paziti tudi na nadaljnje delovanje. Toda streha je nagnjena ravnina, iz katere je zelo lahko padati, kar lahko povzroči neželene posledice za zdravje. Da bi se temu izognili, morate namestiti ograjo za streho stavbe.
  Višina kritine javnih zgradb

Elementi strešne ograje

Sama po sebi strešna ograja ni en sam monolitni sistem: ograja je sestavljena iz več strukturnih elementov. Celoten sklop strešne zaščite pogosto predstavlja naslednji sklop elementov:

Višina ograje strehe - kaj morate vedeti

Gradnja novih stavb je precej delovno intenziven proces, zaradi česar se pojavljajo stanovanja, pisarne in proizvodni objekti. Ne glede na namen bivalnega prostora mora biti v skladu z varnostnimi zahtevami. Eden od elementov, ki omogočajo varno delovanje stavbe, je kovinska strešna ograja.
  Višina kritine javnih zgradb

Proizvodnja ograje strehe

Težko je preceniti estetski pomen strehe. Vendar pa mora skupaj z visoko dekorativno vrednostjo izpolnjevati številne osnovne zahteve, SniPam in GOST.
  Višina kritine javnih zgradb

2. ZAHTEVE POŽARA IN ZAŠČITA SIGHTOV

2-1. Zgradbe in objekti, ki imajo streho, ki se uporablja za ustvarjanje arhitekturnih in krajinskih objektov (strešni vrtovi, zelene strehe, nadzemni vrtovi), morajo v celoti izpolnjevati zahteve po požarni varnosti SNiP 21-01-97 *; SNiP 2.01-02-85 * (za javne stavbe) in druge zahteve za preprečevanje požarov, ki jih določajo gradbene oznake za to vrsto stavb in objektov.
  Višina kritine javnih zgradb

Zakaj ravna streha je ograja?

Dejstvo je, da je višja zgradba, večja je sila vetra na njej. Včasih impulzi dosežejo tako moč, da zlahka odtrgajo trdno lepljene strehe, zato jih je treba zaščititi. In ograjo mora biti neprekinjeno vzdolž njegove celotne dolžine.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty