wtorek, 23 stycznia 2018

Počitniška hiša

  Počitniška hiša

Fotografije hiš in koč

Lesena hiša - najcenejša in dostopna možnost. Kljub odsotnosti modernih dekorativnih elementov hiša iz lesa izgleda kot razstavni izvod.
  Počitniška hiša

Novi in ​​najnovejši dizajn

Arhitekturne modernistične znane bralcem. V tem slogu so ohranjene sodobne hiše, ki so prestale proces arhitekturnega preoblikovanja in semantične obnove ter predstavljene publiki v novi obliki. Za ta trend je značilna uporaba Art Nouveau, Art Deco, Minimalism ali Pop Art v notranjosti.
  Počitniška hiša

Dejanski dizajnerski slogi hiš in vikend: fotografije znotraj in zunaj

Karizmatični sodobni, plemeniti klasiki, rafinirani baročni, razkošni art deco - kakšen stil naj izberejo za okraševanje hiše? In kje začeti? Pregledovanje fotografij hiš in vikend po načrtovanju popravil znotraj in zunaj.
  Počitniška hiša

Prodaja hiš in hiš v državi Moskvi od lastnikov

Če želite kupiti hišo v predmestju v najbolj ugodnih razmerah, vam ni več treba spremljati številnih oglasov na različnih mestih. Dovolj je slediti rednim posodobitvam našega kataloga. Imamo hiše na območju Moskve od lastnika, ki jih lahko kupite po najnižji ceni na trgu.
  Počitniška hiša

Hiše za prodajo v Belorusiji

Za tiste, ki so se odločili za spremembo zaprtega mestnega stanovanja v vesolje, udobje, zasebnost, priložnost, da gostje prejmejo v velikem obsegu, vzamejo parno kopel, so v Belorusiji ceneje poceni in brez posrednikov. Naš portal vsebuje veliko bazo podatkov o stanovanjih, vilah, vikendah, mestih za prodajo.
  Počitniška hiša

Studio apartma (1 soba)

Ena soba 30 m2 s posteljo 160x200, soba 7 m2 z dodatnim ležiščem, predel za sedenje s kavčem, kopalnica s tušem, TV, garderobo, hladilnik, kuhalnik vode, komplet posod.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty