środa, 24 stycznia 2018

Kako narediti opeko na zunanji strani

  Kako narediti opeko na zunanji strani

Mali nasveti za začetnike

Za barvanje opečne hiše bomo potrebovali naslednja orodja: železno krtačo za odstranjevanje, lopatico in kiti, brusni papir ali mrežico, premaz, valje ali ščetke (vedno s trdimi ščetinami), posebne posode za barvo in barvno kompozicijo. Pištola za brizganje bo pomagala barvati hišo zunaj, saj bo zagotovila bolj enakomeren in enoten sloj barve. Vendar njegova uporaba zahteva nekaj spretnosti, tako da lahko storite z drugimi orodji.
  Kako narediti opeko na zunanji strani

Kako lepo je barvati fasado stavbe?

Vsakdo želi, da je njihov dom lep, ne le znotraj, ampak tudi zunaj, ker bodo morali najemniki vsak dan gledati več dni. Barva je ena od radikalnih metod reševanja problema spreminjanja videza stavbe. Izgleda lepo na kateri koli površini, ima največjo barvno paleto v primerjavi z drugimi končnimi materiali. Zato je izbira določene barve fasade omejena samo z domišljijo razvijalca.
  Kako narediti opeko na zunanji strani

Kako izbrati pravo barvo?

Slikanje opeke je odgovorna stvar in izbira barve ne sme biti nič manj kaskadna. Premaz za fasado kamna in opeke je izbran po več kriterijih:
  Kako narediti opeko na zunanji strani

Značilnosti slikanja fasad iz opeke

Opečnata fasada izgleda, lahko rečemo, celo veličastno in zahvaljujoč porozni strukturi samega materiala, takšne stene dobro dihajo. Glavna stvar je, da ne izgubite te lastnine. Slikanje vam prav tako omogoča skrivanje napak na zidu.

Izbira barve za vrsto baze

Katere pripravljalne stopnje so pomembnejše: izbira barve, nato ocena vrste baze ali obratno? Zdi se nam, da je brez drugega preprosto nemogoče. Konec koncev, če kupite mešanico barv brez upoštevanja lastnosti materialov, potem lahko močno napačno izračunate. Če površina in barva "ne delata", potem ni nobenega dvoma o kakovosti končnice. Najverjetneje morate najprej oceniti količino in kakovost dela in šele nato šel v nakupovanje.
  Kako narediti opeko na zunanji strani

Priprava delovne fronte

Najprej je treba opeke očistiti pred prahom, umazanijo in malimi ostanki. Naslednji korak je, da jih preprosto opere s toplo vodo in milom, medtem ko odstranjujejo plesni in solne madeže.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty