sobota, 14 lipca 2018

Vgradnja sendvič panela

  Vgradnja sendvič panela

Metoda sestavljanja horizontalne pikslov

Vgradnja sendvič plošč se prične s pritrditvijo vodnika iz kovinskega kotička ali profilom v obliki črke U na dnu hiše. Na tej stopnji se uporablja raven. Vnaprej morate izvrtati luknje za vgradnjo s sidri z razdaljo 50-60 cm, s samoreznim vijakom - 50 cm.
  Vgradnja sendvič panela

Navodila za vgradnjo in delovanje stenskih plošč in strešnih okvirjev PSB in PCB Teplant (Teplant)

Objava številka 2 in sprememba številka 0 je bila uvedena 30. avgusta 2012, IS 5284-013-01395087-2012
  Vgradnja sendvič panela

Strešni sendvič plošče

Glavna zaščita katere koli konstrukcije je kakovostna streha. Strešni sendvič paneli - prava rešitev za tiste, ki želijo prihraniti čas in denar. Montaža strešnih plošč je precej preprosta, vendar je za zagotavljanje zajamčene kakovosti potrebno upoštevati vsa pravila za delo in prevoz.
  Vgradnja sendvič panela

Uporabljena polnila

Mineralna volna je vlaknast material z odličnimi toplotnimi in zvočnimi izolacijskimi značilnostmi. Odporen je na visoke temperature in nevnetljive. Ena od pomembnih značilnosti mineralne volne je gostota. Uporabljamo izdelke z gostoto 110-120 kg / m3.
  Vgradnja sendvič panela

Sendvič stenske plošče: montaža in proizvodnja

Proizvodnja sendvič plošč vključuje večstopenjsko kontrolo kakovosti (277 nadzornih operacij), kar zagotavlja visoko raven vseh zmogljivosti Teplanta (Teplant). Montaža Teplant plošč (Teplant) je izdelana v skladu z navodili IC 5284-013-01395087-2010.
  Vgradnja sendvič panela

Zbirke in kotacije za vgradnjo sendvič plošč, serije junior 3 serije 7 serije 28 01 15

Stavbe iz sendvič plošč na met. stolpce z ali brez takih posodobitev. Od sendvič plošč in cene namestitve za namestitev. Delo in izhod na več 400 mm plošče; Montaža PVC zbirk. Norme in citati za norme in kotacije za vgradnjo sendvič plošč.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty