niedziela, 8 lipca 2018

Kdaj položiti ploščice v novo stavbo

  Kdaj položiti ploščice v novo stavbo

Dopustnost polaganja

Torej, kaj ogroža polaganje keramičnih ploščic na barvo? Ta vrsta prevlek je danes redka, saj se ploščica izogiba barvnim in lazurnim izdelkom glede na pogostost uporabe in njene lastnosti. Če se odločite za zamenjavo tega zaključka s ploščicami, morate začeti z vrsto starega premaza in ugotoviti možne možnosti za nadaljnje delo.
  Kdaj položiti ploščice v novo stavbo

Začetek: projekti, izračuni ↑

Prvič, če je zamišljena prenova prostorov, potem najprej začnete projekt, v katerem so označene dimenzije novih predelnih sten, sten in vrat. Prav tako morate analizirati, ali se bodo cevovodi za oskrbo z vodo in kanalizacijo na nek način zaprli, razmislili o prezračevalnem sistemu in vnesli vse podatke v projekt.

Polaganje ploščic v kopalnici z lastnimi rokami

Kako pravilno ploščice, kje začeti popravila v kopalnici, kdaj namestiti kopel pred ali po polaganju ploščice, kaj storiti pred tleh ali steno. Metode in tehnologija polaganja ploščic...

Priprava površine mavčne plošče za ploščice

Začeti se pripravljati na polaganje ploščic, je treba po določitvi drywall na stenah. Prav tako morate narediti vse potrebne reže za odtoke, cevi in ​​druge predmete. Na folijo se nanese osnovni premaz v dveh pristopih - za izboljšanje adhezije raztopine in materiala. Kot orodje za nanos premaza je priporočljivo uporabiti valj in čopič.
  Kdaj položiti ploščice v novo stavbo

V nadaljevanju bomo podrobneje preučili standardno popravilo studijskega stanovanja v novi stavbi.

Čudež se je zgodil in imeli ste ključ do stanovanja. Imate standardno novo stavbo in opraviti morate popravilo v studijskem stanovanju od 26 - 28 - 30m2 kvadratnih metrov. Vidite sive betonske stene in nič več. Imamo veliko izkušenj s studii in vam bomo podrobno povedali o tem procesu.
  Kdaj položiti ploščice v novo stavbo

Kako postaviti ploščice + Video

Če želite postaviti ploščico, pravilno izmerite površino, na kateri boste postavili ploščico in začeli položiti iz vogala. Na steno nanesemo tanko plast lepila in ga enakomerno poravnamo z lopatico, z drugo lopatico pa ga lepimo na ploščico.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty