środa, 11 lipca 2018

Novi Murino 9 korpus

Stanovanjski kompleks Novo Murino 6 vrsta čakalne vrste 9, 10 stanovanj - Infrastruktura

Ena najuspešnejših lokacij je znamenita značilnost kompleksa New Murino. Stavbe 9 in 10, ki so del 6. faze izgradnje, se nahajajo na ugodni razdalji od cestne infrastrukture, bližje vzhodnemu delu Nove Devyatkino. Kompleks omogoča izgradnjo šol in vrtcev, ki so potrebni za udobno življenje mladih družin.

Malo več o stavbi LCD "New Murino" 9

Udoben izstop v Sankt Peterburg iz 9. zgradbe stanovanjskega kompleksa "New Murino" ponuja 700 km krožne ceste. Razvita mreža zemeljskega transporta bo tistim, ki ne uporabljajo avtomobila, pomagali priti na pravo območje. V hoje od kompleksa je Art. Postaja podzemne železnice Devyatkino, poleg hiše - avtobusne postaje in taksiji za določen prevoz.

Varnost in storitve

Dvorišča kompleksa so odprta, vendar so hkrati opremljena z zunanjimi in notranjimi video kamerami. Kot je obljubil razvijalec, je vsak apartma opremljen z interkom. Obstaja možnost dodatnega plačila za namestitev video monitorja. Tudi v apartmajih so detektorji dima. Na vhodih je zagotovljen prostor za Vrba.

Ekologija stanovanjskega kompleksa "New Murino"

Stanovanjski kompleks "New Murino" je odstranjen iz industrijskih con, zato je okolje tukaj nad povprečjem. Stanovanjski kompleks se nahaja stran od glavnih avtocest, okoli veliko zelenja in rekreacijskih površin. Nekaj ​​minut vožnje od kompleksa so Kavgolovskiye jezera - priljubljeno mesto počitka za državljane. In pozimi bodo prebivalci kompleksa Novaya Murino lahko preživeli počitnice v smučarskih središčih "Severna strmina" in "Okhta-Park", ki se nahajajo 15 minut vožnje.

Prednosti in slabosti

Glavna prednost stanovanjskega kompleksa "New Murino" je njegova lokacija na ekološko čistem območju in v relativni oddaljenosti od avtocest in industrijskih podjetij. Tudi stanovanjski kompleks je obdana z gozdovi, v bližini pa reka Ohta. Na splošno to vse zelo pozitivno vpliva na ekološko stanje na tem območju.
  Novi Murino 9 korpus

LCD "New Murino" na zemljevidu

Glede na zemljevid, kompleks se nahaja v bližini postaje podzemne železnice "Devyatkino." Vozniki bodo cenili bližino obvoznice, kar omogoča hiter dostop do katerega koli dela mesta in regije. Redni avtobusi in taksiji se ustavijo ob stanovanjskem kompleksu.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty