piątek, 13 lipca 2018

Armstrong je sprostil stropne stroške

  Armstrong je sprostil stropne stroške

Kakšna je prednost visečega stropa Armstrong?

Armstrong strop je dokaj enostaven za namestitev. Najprej je nameščen glavni sistem vzmetenja. Nato pritrdite pomožne plošče, ki so pritrjene v specializiranih celicah. Prisotnost nespremenjenega prostora med glavnimi ploščami in stropom betona omogoča postavitev kablov, posebnih komunikacij, ki širijo funkcionalnost stropne obloge.
  Armstrong je sprostil stropne stroške

False strop namestitev

Suspendirani stropni sistemi se pogosto uporabljajo v stanovanjskih in javnih zgradbah. Toda za oblikovanje lepe in harmonične notranjosti je treba postaviti viseče stropove v skladu s pravili.
  Armstrong je sprostil stropne stroške

Kako so Armstrong plošče nameščene?

Armstrong strop je plošča velikosti 600x600 mm, na sprednji strani pa je pokrita z dekorativnim vzorcem. Na stropni plošči je dovolj, da pritrdite okvir kovinskih tirnic in namestite plošče na njih. Armstrong plošče se prodajajo v pakiranjih, zato morate pred nakupom izmeriti, koliko m2 je potreben za ta material.
  Armstrong je sprostil stropne stroške

Ploščica za lažji strop Armstrong. Značilnosti stropnih ploščic.

Plate ali plošče - glavni element stropa armstrong. Odgovoren je za videz celotnega stropa.

armstrong spuščeni strop

- je priročno in praktično, saj njihova uporaba ne le omogoča skrivanje komunikacij, nameščenih na strop, in da v njih sestavljajo razsvetljavo, temveč tudi ustvariti večstopenjski strop. Trenutno so proizvajalci pripravljeni ponuditi izdelke za kakršenkoli whim: različne barve, stropi na več ravneh, curvilinearni modeli. Običajni viseči strop v Yekaterinburgu sestavljajo naslednje komponente: stropne plošče in sistem vzmetenja (tirnica 3,7 m, 1,2 m, 0,6 m, perimetrski kot in obešalniki za evro).
  Armstrong je sprostil stropne stroške

Stropni kalkulator Armstrong za spletno mesto

Če želite na svoj spletni strani namestiti ta spletni kalkulator Armstrong, kopirajte spodnjo kodo in jo prilepite na pravo mesto na strani.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty