niedziela, 8 lipca 2018

Plahto balkon s klapidi

Izbira lesene klapne ↑

Lesne podloge so prikrajšane za vse te pomanjkljivosti. Okolju prijazno, sposobno za dihanje, ogromen material za segrevanje - plastike ni mogoče primerjati z oblogo v vseh teh kazalnikih. Zato je za balkon nemogoče najti boljši zaključek kot lesena obloga. Bolje je uporabljati oblogo iz mehkega lesa (smreka, bor, cedra), saj je manj dovzetna za gnitje.
  Plahto balkon s klapidi

Obložimo balkonsko ploščo, naredimo to sami

Balkon lahko spremenite v prijeten počitek, okrašen z naravnimi in okolju prijaznimi materiali, s svojo klopjo. To nalogo lahko opravi vsak, ki lahko drži orodje v rokah. Obloga z dodatnim segrevanjem bo poleg tega omogočila dvig temperature na balkonu za 10-15 stopinj. Balkonska dekoracija vključuje več stopnic.

Pripravljalna dela

Pred začetkom dokončanja balkona morate najprej razmišljati vnaprej in načrtovati vse podrobnosti, začenši z vizualizacijo bodoče notranjosti, merjenje tal, izbiro materiala in pripravo potrebnih orodij.
  Plahto balkon s klapidi

Izbira materiala za izolacijo in končno obdelavo lože

Velika izbira končnih materialov pa ni vplivala na priljubljenost obloge - zahvaljujoč okolju prijaznosti, je še vedno zelo cenjena, kot je bilo pred nekaj leti.
  Plahto balkon s klapidi

Leseni stenski opaž in strop

Za lepo dekoriranje balkonske obloge je najboljše. Lesena podloga velja za najbolj okolju prijazen in dobro obdelan material, je močan, trden, vzdržljiv, primeren za ponovno uporabo slikanja ali lakiranje.

Kako obložiti balkonsko ploščo

V tem članku bomo govorili o tem, kako lahko z notranjosti prevlečete balkon s klopiramo z lastnimi rokami, kako izbrati material za to. Seznanili se boste z vsemi značilnostmi instalacije in kako se bo balkonska obloga razlikovala od brisanja balkonov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty