poniedziałek, 9 lipca 2018

Namestitev faltsevy strešnega videa

Povezave s povezavami - namestitvene funkcije ↑

Streha je dobila ime zaradi metode povezovanja pločevine med seboj. Posebno orodje za zloženo streho ovije kovino, ki ustvarja močan šiv z visoko izolacijo.
  Namestitev faltsevy strešnega videa

Kakšna je šiva streha?

Streha, ki je izdelana iz posameznih kovinskih listov, se imenuje krat. V Rusiji se je zložena streha pojavila pred nekaj več kot 100 leti in hitro pridobila svojo priljubljenost. In s proizvodnjo mehanskih in električnih tesnilnih orodij (preden je šiv priključen le ročno), je bila njegova namestitev na voljo vsem. Glej sami:
  Namestitev faltsevy strešnega videa

Kaj je zložena streha

Moderna zložljiva strešna kritina je vrsta strehe, v kateri strešni materiali niso izrezani z nohti, njihovo pritrditev se izvaja s pomočjo posebnih krivin robov. Ta vrsta strukture se v Evropi zelo pogosto uporablja, vendar se hkrati še vedno redko uporablja v državah SND. Dejstvo je, da z močnimi vetrovi ali atmosferskim tlakom padavin zloženi del ne more prenesti in se prične pretakati na določenih točkah. Njegova proizvodnja se izvaja skoraj tako kot profilna tla z izjemo rezanja in valjanja.
  Namestitev faltsevy strešnega videa

Namestitev poudarja

Navodila za montažo faltseva streha se začne s potrebo po izbiri letve. Zaboj je lahko narejen iz kovinskega profila, plošče, lesene žarke, ki je nameščena od spodaj navzgor z določeno razdaljo. Zaboj mora biti čim bolj ravno, brez štrlin in depresij.
  Namestitev faltsevy strešnega videa

Kaj je povezava na krat

Kovinske plošče lahko združimo na različne načine: z varjenjem, spajkanjem, uporabo zakovic, vijakov. Ampak obstaja način povezave, v katerem ni potrebe po izdelovanju lukenj v kovini, listi pa se povezujejo s posebnim nagibom robov. Rob enega lista dobesedno obesi rob drugega lista, kar ustvarja zelo močan, tesen šiv. Tak šiv se imenuje šiv, strehe, prekrite s kovinskimi ploščami, ki so povezane s tem šivom, imenujemo šiv.
  Namestitev faltsevy strešnega videa

Značilnosti faltsevy strehe

Ime "faltsevaya" prihaja iz metode namestitve prevleke. Povezava elementov poteka s pomočjo gub. Kakšne so prednosti, ki jih prinaša takšna streha?

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty