wtorek, 10 lipca 2018

Enojna opečna podlaga

  Enojna opečna podlaga

Zaščita opečne baze

Potrebno je, če nenadoma moraš nekaj časa ustaviti gradbena dela. V tem primeru je treba postaviti film na vrsto strukture, ki zagotavlja zagotovitev zaščite pred močnim sončnim žarkom in uničenjem.
  Enojna opečna podlaga

4. Kako shraniti opečno klet, če je gradnja hiše začasno ustavljena?

Če gradite hišo ne za eno obdobje gradnje in zaradi pomanjkanja sredstev ali hladnega vremena, ste prisiljeni prekiniti gradnjo v fazi pripravljenosti opečne baze, morate poskrbeti za njegovo varnost.
  Enojna opečna podlaga

Opeka erekcija

Najpogosteje temelji na zemlji od tal od 30 do 90 cm. Višina kleti ne sme biti manjša od 50 cm. Seveda, če je stavba postavljena na pobočju, se višina kleti lahko poveča. V stavbah s kletjo lahko njegova vrednost doseže dva metra.
  Enojna opečna podlaga

Opečni zidni podstavek

Pri gradnji temeljev je klet iz rdečih polnozrnatih glinenih opek, ki ni nižja od 75, ali pa so opeke s spoji. Za zidanje lahko uporabite malto 1: 0,3: 4 (cement: apno ali gline: pesek, po prostornini) - za temeljev v nizki vlagi in mokrih tleh; sestava 1: 0: 3 - za temelje, ki se nahajajo v vodno nasičenih tleh.

Pravilna razstava kotov

Za držanje opeke je ena od najpomembnejših tehnoloških operacij razstava vogalov. Sprva se to naredi brez uporabe rešitve. Opeke so zložene na vsakem kotu hiše. Nato se razdalja meri med vsakim vogalom. Idealna je možnost, ko so razdalje vzporednih sten popolnoma enake. Seveda jih ne bo uspelo uskladiti z najvišjo natančnostjo, največja razlika je dovoljena največ 2 cm.

Gradnja kletne stene

In tu, pred vami je že pripravljena podlaga, iztrebljena z nivojem tal. Kaj je naslednje? In zdaj, s pomočjo hidravlične ravni, je treba določiti in označiti vodoravno črto - tako imenovano ničelno oznako.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty