środa, 11 lipca 2018

Dekoracija skladiščnega kompleksa

  Dekoracija skladiščnega kompleksa

Prodaja poslovnega in pisarniškega prostora. Nizhny Novgorod, okrožje Kanavinsky, st. Vtorchermet, 1400 kvadratnih metrov

Predlaga se nakup komercialnih in pisarniških prostorov 1400 kvadratnih metrov. Stavba je bila v celoti prenovljena, popravljena so bila sveža pisarna, zamenjana: ožičenje, ogrevalni sistem, dvojna zastekljena okna, nadstropje izravnano, ozadje obešeno, postavljena je linolejska tla. V drugem nadstropju je prostor za kavarno 500 m2. Stavba je pritrjena na zemljišče 901 m² M., Parkirišče. Priročne dostopne ceste, izhod na avtocesto Moskvi, st. Kuzbass. Možna pogajanja. Prodaja posameznikov. Fotografija in video stavbe v postopku popravila.
  Dekoracija skladiščnega kompleksa

Demontaža in montaža polic

To je dolg in težek proces, zato popolno razstavljanje poteka le, kadar je to nujno potrebno. Pri izvedbi prenove ostane sistem stojala. V nekaterih primerih, ob zagotavljanju ustreznega zavetja s polic, blago ni odstranjeno. Samo tisti deli, ki potrebujejo popravilo, so raztovorjeni in razstavljeni.
  Dekoracija skladiščnega kompleksa

Razvrščanje skladišč po namenu in funkciji

Obrnite se na zasebne strokovnjake iz Nižnega Novgoroda, registriranega v Yudi, če morate zgraditi skladiščni kompleks z jamstvom za kakovost opravljenega dela. Builders imajo obsežne poklicne izkušnje, tako da hitro gradijo hangare in skladišča, ki opravljajo naslednje funkcije:
  Dekoracija skladiščnega kompleksa

Varno delo skladiščnega osebja je obljuba takojšnjega izpolnjevanja dodeljenih nalog.

Stavbe prevzemajo začasno ali stalno prisotnost delavcev v skladišču. Zato je potrebno zagotoviti pogoje za njihovo delo: ustrezno raven naravne in umetne razsvetljave, prezračevanja in ogrevanja.
  Dekoracija skladiščnega kompleksa

Posebne odtenke popravila skladišča

Pri popravilu industrijskih objektov obstaja več posameznih lastnosti. Na primer, izvajanje popravil brez ustavljanja proizvodnje. To velja, če prenehanje proizvodnje povzroči velike izgube. Poleg tega v nekaterih primerih tehnoloških procesov enostavno ni mogoče ustaviti zaradi specifičnosti proizvodnje. Tako se z izjemo primerov svetovne rekonstrukcije ali večjega remonta opravi popravilo industrijskih prostorov brez prekinitve proizvodnje.
  Dekoracija skladiščnega kompleksa

© Pskov News Feed, 2000-2017

Elektronsko periodično. Potrdilo o registraciji množičnih medijev št. FS77-42756 z dne 25. novembra 2010, ki ga je izdala Zvezna služba za nadzor na področju komunikacij, informacijskih tehnologij in množičnih komunikacij (Roskomnadzor)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty