piątek, 13 lipca 2018

Gradnja hotela

  Gradnja hotela

Gradnja hotelov, ob upoštevanju vseh odtenkov

Dejavnost turistične industrije je eden najbolj značilnih znakov ekonomsko razvite družbe. Izboljšanje in širitev tega storitvenega sektorja vedno spremljata gradnjo hotelov in mini hotelov.
  Gradnja hotela

Prednosti hotelov, hotelov in krajev iz lesa

Les je najbolj cenovno gradivo za izgradnjo hotelskega kompleksa, hišo za lovce ali kampiranje za ribiče. Zato je bila gradnja hotelov iz tega materiala v zadnjem času zelo priljubljena. Njihove prednosti so predvsem trajnost, saj lahko zgrajeni leseni kompleksi brez dodatnih naložb služijo več kot 100 let. Druga prednost takšnih stavb je prijaznost do okolja in zdravo mikroklimo. Poleg tega hotelski kompleks lesa ima zelo privlačen videz, omogoča izstopanje in privabljanje številnih kupcev.
  Gradnja hotela

Rustam Minnikhanov je obiskal Bolgarja na gradbišču hotela "Kul Gali"

Predsednik Republike Tatarstan Rustam Minnikhanov se je seznanil z gradnjo hotela s kopalnim kompleksom "Kul Gali" danes med izletom v Bolgar, da bi proslavil "Izga Bolgar Kyueny". Pripravljenost predmeta je 35%, poroča tiskovna služba predsednika republike Tatarstan.

Prosta pristanišča so postala bolj donosna TOR

Način brezplačnega pristanišča za podjetja je postal bolj donosen kot način prednostnega razvojnega območja (TOR). To velja za tiste vlagatelje, ki ne potrebujejo izgradnje infrastrukture na račun države, je dejala Marina Sabbath.
  Gradnja hotela

Gradnja mini hotelov

Drugo področje našega dela je gradnja mini hotelov. Ta oblika hotelirstva se širi po vsem svetu, povsod najdbe svojih strank in je donosna. Anapa, celotno južno od Krasnodarskega ozemlja, obala - razvija turistično industrijo. Z gradnjo mini hotelov spodbujamo razvoj turizma v regiji.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty