niedziela, 8 lipca 2018

Pletilni pribor

  Pletilni pribor

Metode in sheme pletenja

Najprej je potrebno pripraviti vse materiale za vgradnjo, jih po potrebi prenesti na mesto namestitve, poravnati ojačitev in postaviti plastične spone pod njo, ki se ujemajo med armaturo in oplaščenjem in so potrebne, da se posamezni deli ojačitve ne iztisnejo iz betona. Zdaj lahko izdelate snop. Pletilna ojačitev se lahko pojavi na več načinov, odvisno od uporabljenih orodij in materialov.

Okrepitev traku temelj

Večina trakovnih temeljev je sestavljena iz betona - dejstva, ki je znana vsem, tudi ljudem, ki so daleč od gradnje. Toda, da bi bila zgradba zanesljiva in trajna, je bila pred več kot stoletjem in polom okrepljena - narediti okvir jeklenih palic, ki povečujejo moč in druge operativne značilnosti fundacije. Armirane betonske konstrukcije so kompozitni izdelek, ki lahko prenese različne obremenitve, ki so celo za konstruirane predmete.

Metode in metode parjenja armature za temelj

Pri izdelavi tračne podlage za zasebno hišo igra ojačitev za fundacijo zelo pomembno vlogo, odpravlja možnost deformacije med sezonskimi premiki tal in zagotavlja celovitost.
  Pletilni pribor

Pomembne opombe in priporočila

Strokovnjaki svetujejo, da pri urejanju podpornih konstrukcij uporabljate uporabljeno armaturo in kovinsko žico, ki je prekrita z veliko plastjo rje, med skladiščenjem pa niso upoštevali standardov, ki jih je odobril proizvajalec.
  Pletilni pribor

Tehnologija pletenja armature za temelje in njegove lastnosti

Kako pletati ojačitev na temelju? Izdelava kovinskih okvirjev je treba izvesti strogo v skladu z uveljavljeno tehnologijo in z uporabo visokokakovostnih materialov. Skupaj z enim samim dizajnom, palice zagotavljajo največjo odpornost na različne vrste obremenitev, prav tako pa bodo preprečile videz in širjenje razpok med krčenjem.
  Pletilni pribor

Fitingi za trakove

V nasprotju s prvim vtisom je beton material precej krhk, in to je lastnost, ki vodi v potrebo po krepitvi gradnje stavb na določenih mestih. Za ojačitev se uporablja armatura za trakove, ki se položi v beton. V opečnih zgradbah je potrebna ojačitev tudi prekritja oken in vrat.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty