niedziela, 8 lipca 2018

Vgradnja visečega stropa z izolacijo

  Vgradnja visečega stropa z izolacijo

Dva načina za izolacijo zgornje meje: katera izbira

Majhna primerjalna analiza pozitivnih in negativnih vidikov teh načinov segrevanja nam bo pomagala odločiti o izbiri metode izolacije.
  Vgradnja visečega stropa z izolacijo

Vrstni red dela in osnovna načela izolacije od znotraj

Ogrevanje stropa v apartmaju se nekoliko razlikuje od iste operacije v zasebni hiši. Tu in višina prostorov bo praviloma nižja in materiali morajo uporabljati druge.
  Vgradnja visečega stropa z izolacijo

Katera stran je topla ↑

Strop je lahko izoliran iz dnevne sobe in podstrešja. Kateri izmed teh načinov je odvisen od veliko. Če je bila hiša prenovljena in so že bile nameščene mavčne plošče, je to neumno, da bi jih zlomili zaradi segrevanja. Ampak, če popravilo z uporabo visečih stropov le v načrtih, je vredno vzeti trenutek, da se izolirni sloj postavijo v interceiling prostor. Vendar pa je izolacija stropa z mansarda veliko bolj učinkovita.
  Vgradnja visečega stropa z izolacijo

Ogrevanje stropa zunaj

Podstrešni prostor je najbolj primeren kraj za ustvarjanje toplotne pregrade. Ta metoda je cenejša in ne zahteva velikih naložb. Prav tako ni treba namestiti visečega stropa, da bi skrili izolacijo. Še ena prednost zunanje izolacije je, da bo v prihodnosti pod streho mogoče opremiti mansardno sobo s skoraj pripravljenimi tlemi. Dejansko je zunanja izolacija zelo podobna talni izolaciji, le nekoliko drugačni tehnologiji.

Armstrongova vgradna stropna vgradnja. Navodila po korakih.

Označevanje za profile sten

Prva faza namestitve je določiti raven, na kateri bo bodoča struktura. Najlažji način za to je, da uporabite lasersko raven, vendar ne ima vsakdo takšno napravo. Toda običajna vrv ali dlesni, "piled" modre, tam v vsakem domu.

Spuščena stropna mavčna plošča naredi sami

Obnova stanovanja je dolg in izredno težak proces, še posebej velja za primere, ko popravljalna dela izvaja lastnik stanovanj samostojno. Kljub temu, da se odločijo za reševanje, mnogi odločijo, da bodo storili vse, kar je sam. Ta članek vam bo pomagal namestiti lažen strop z lastnimi rokami in se izogniti pogostim napakam.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty