poniedziałek, 9 lipca 2018

Dokončanje fasade s stranico

  Dokončanje fasade s stranico

Tehnične značilnosti kovinskega tlaka:

  • Uporabna širina - 188mm;
  • Polna širina - 211mm;
  • Dolžina - od 6m do 0,5m;
  • Priporočena dolžina - od 3m do 4m.
Blok hiše ali kovinski tiru pod drevesom?
  Dokončanje fasade s stranico

"Anatomija" tiru pod logom, lesom, blokom

Idejo o ustvarjanju tiru je mogoče pripisati 19. stoletju. Na začetku je bil ta material izdelan iz lesa in je bil uporabljen za panelne hiše na divjem zahodu. Gradnja priseljencev je potekala z visokim tempom, pri gozdu je prišlo do težav, zato je bila izdelana zaključna plošča zelo priročna.
  Dokončanje fasade s stranico

Prednosti in slabosti tiru pod drevesom za podlogo

Danes je stransko podvozje iz kovine in PVC. Preden začnemo podrobneje obravnavati vsak tip, upoštevajte splošne prednosti in slabosti materialov.
  Dokončanje fasade s stranico

Leseni materiali

Na začetku dela se morate odločiti za gradivo, ki bo uporabljeno za soočanje z zunanjostjo stavbe. Izbira na tem področju je precej široka: podloga, blok hiša, sprednja plošča, lesena tirna stojina - vse to lahko enostavno najdete na prostem trgu, se morate odločiti samo za nakup materiala.
  Dokončanje fasade s stranico

Zunanjost stranišče - donosna in praktična

Sodobni gradbeni in zaključni materiali vam omogočajo, da izberete možnost, ob upoštevanju vseh parametrov in potreb določenega gospodinjstva. Za zunanjo oblogo je potreben toplotno odporen in toplotno izoliren material, kot je talno stranišče, ki je na trdo podlago. Če potrebujete enostaven za vzdrževanje, spektakularen, praktičen in okolju prijazen material, ki med montažo ne potrebuje posebne tehnologije in veliko časa, potem vinil tla pod lesom ustreza vsem tem zahtevam, poleg tega pa ga je mogoče enostavno namestiti neodvisno in občutno prihraniti denar pri zaključnih delih.
  Dokončanje fasade s stranico

Soočanje s fasadami s stranicami na tleh

Torej, za obrise fasade pod drevesom so potrebne plošče in pomožni elementi; trakovi, vogali, stenske letvice. Začeti morate s pripravo obdelane površine. Stene morajo biti gladke in okrepljene. Ni dovoljen preostali omet ali barva. Proces se lahko razdeli v tri faze:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty