niedziela, 8 lipca 2018

Odstranitev stavbe

Rušenje z eksplozijo

Rušenje objektov s pomočjo eksplozije se uporablja predvsem za objekte, ki so razpadli, zasilne strukture, ki so daleč od drugih predmetov. Na zahodu vse eksplozije uničijo vse zgradbe in zgradbe nad 35 metrov.
  Odstranitev stavbe

Drugi dokumenti za rušenje stavbe

Pred začetkom dela je potrebno izdati dovoljenje Moskovske državne agencije za nadzor gradnje za izvedbo pripravljalnih del na gradbišču. Za rušenje stavbe je potrebno tudi organizirati gradbišče OATI (združenje administrativnih in tehničnih pregledov v Moskvi).
  Odstranitev stavbe

Značilnosti rušenja stavbe v Sankt Peterburgu

Demontaža stavb v Sankt Peterburgu je mogoča samo glede na geografsko lego objekta. Če se nahaja v mestu, obstaja veliko omejitev glede časa dela, ravni hrupa. Zunaj mesta lahko pride do težav s slabimi cestami, na katerih je težko prenesti posebno opremo, pomanjkanje električne energije, vode, stanovanjske stavbe za delavce. Za rešitev zadnjega problema se pojavlja potreba po gradnji začasnih stanovanj.
  Odstranitev stavbe

Odstranjevanje manipulacij

Celoten postopek razstavljanja lahko razdelimo na posamezne bloke, ki jih je treba izvesti v določenem zaporedju. Iz tega razloga je tako pomembno, da se rušenje prilagodi posamezno.
  Odstranitev stavbe

. : ,,, .

Včasih je težje uničiti kot graditi

Za porušitev nizke gradnje s prostim dostopom do njega, ki ni v bližini stavb, katerih poškodba je nesprejemljiva, je enostavna za izvedbo. To je mogoče storiti s pomočjo eksplozivov, pa tudi zelo pogosta metoda v naši državi - udarci ogromnega kovinskega jedra, ki visi na kablu. Kabel je navadno pritrjen na nosilec žerjava ali bagra. Kovinske konstrukcije je mogoče razstaviti tudi na drobce preprosto s pomočjo žerjava in rezalnika plina.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty