poniedziałek, 9 lipca 2018

Možnosti osvetlitve spalnice

  Možnosti osvetlitve spalnice

№1. Upoštevajte velikost spalnice

Pri izbiri svetilk in njihovih pritrdilnih mest je pomembno najprej upoštevati velikost prostora. Čim večja je spalnica, bolj natančno bo treba izbrati svetlobne predmete, da ne bi zapustili katerega koli kotička v senci. Toda naloga ni veliko lažja, če je spalnica majhna, saj je v tem primeru pomembno, da ne le pravilno nameščate vse svetilke, temveč tudi, da izberete precej kompaktne možnosti. Velikost lestorjev, talne svetilke in drugih naprav mora biti sorazmerna s površino prostora.
  Možnosti osvetlitve spalnice

Splošna osvetlitev spalnice

Če se odločite za splošno razsvetljavo v spalnici, potem v nobenem primeru ne bi smela biti svetla, ne bi smela biti velik lestenec z močnimi žarnicami, ki močno bije na očeh. Svetloba, ki preliva iz stropa spalnice, mora biti razpršena in mehka. Obstaja več načinov za razpršeno svetlobo. Najenostavnejša je banalna zaščita virov svetlobe z odtenki svetilk in različnimi hubcaps.
  Možnosti osvetlitve spalnice

Zasnova spalnice (fotografija in opis)

Še nekaj oblikovnih rešitev, ki jih lahko uporabite v svoji spalnici. Ni nujno, da v celoti kopirate oblikovanje prostorov, prikazanih na fotografiji. Včasih je dovolj, da cenimo lepoto določene podrobnosti, da lahko usklajeno združimo barvo in obliko notranjosti, uporabimo posamezne rešitve v praksi. Vse dobro je treba obravnavati kot dobre ideje za izvajanje v vašem domu!

Razsvetljava nad posteljo

Glavna točka spalnice je postelja. Osvetlitev v spalnici nad posteljo brez lestence igra pomembno vlogo. Najpogosteje so svetilke nameščene neposredno nad posteljo ali rahlo na stran, ko je incidentna luč nekakšna avro, obroč okoli ležišča.
  Možnosti osvetlitve spalnice

Osnove izbire pravilne osvetlitve

Če izberete razsvetljavo v spalnici, se morate spomniti, da je to predvsem počivališče, glavna svetloba mora biti enakomerna, prikrivana, zatemnjena. Če je potrebno, lahko dodatno osvetlite ločen del prostora z različnimi stenskimi žarometi, talne svetilke, LED trakovi različnih barv in svetlosti.
  Možnosti osvetlitve spalnice

Oblikovanje mavčnih plošč v spalnici

Visoki ali nizki stropi v spalnici bodo pomagali popraviti enostopenjske ali dvostopenjske strukture iz mavčnih plošč. Oglejte si spletno oblikovanje fotografij, je enostavno, potem pa morate izbrati samo obliko, ki ustreza notranjosti kvadratura apartmaja. Drywall za spalnico bi bila idealna možnost, narejena iz ometa na obeh straneh, je obložena s kartonom. Varen, enostavno nameščen material, ki je urejen pod kakršnim koli zasnovanim ogrodjem bodočega zgornjega stropa. Nato je potrebno lističi listov mavčnih plošč in jih barvati v barvi spalnice.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty