czwartek, 12 lipca 2018

Projekti hiš za 2 gostiteljev različnih področij

  Projekti hiš za 2 gostiteljev različnih področij

Samogradnje hiše

Recimo, da obstaja parcela, kjer morate zgraditi hišo za dve družini. Na začetku je načrtovan. Navaja točno število sob in drugih funkcionalnih sob. Za vsako družino morajo biti ti parametri podobni, tako da dobijo enako količino življenjskega prostora.
  Projekti hiš za 2 gostiteljev različnih področij

Fotografije hiše za dva lastnika

Hiša, zasnovana za dva lastnika, je lahko izvirna rešitev za izgradnjo privlačnega stanovanja, ki se razlikuje od okoliških stavb, hkrati pa popolnoma usklajuje s celotno krajino. To lahko razberemo s preučevanjem različnih projektov hiš za dva lastnika s fotografijami, značilnostmi in opisi.
  Projekti hiš za 2 gostiteljev različnih področij

Modeli in značilnosti dvojčkov hiš

Projekt je lahko standarden ali individualen. Standardni projekti hiše plošč iz gozda za 2 družin običajno prevzamejo prisotnost dveh nadstropij.

Projekt hiše za dve družini z različnimi vhodi

Projekti hiš iz našega kataloga za dve družini so izbrani v primeru, da več generacij želi živeti pod isto streho. To je priročno, prihrani denar za gradnjo. Projekt hiše za veliko družino pomeni posebno obliko. Na eni strani bi moralo biti skupno območje, na primer, dnevna soba. Tukaj bodo vsi člani vaše tesno povezane družine zbrali okrog velike mize, razpravljali o novicah in skupaj preživeli čas. Po drugi strani pa je treba vzrejo naseljena območja. Najemnikom je bilo omogočeno, da preživijo čas posebej.
  Projekti hiš za 2 gostiteljev različnih področij

Projekti hiš iz barov z dvema vhodoma

Projekti hiš iz barov z dvema vhodoma pripadajo objektom za družino od 5 do 6 oseb. Z veliko površino mesta lahko ena zgodba stavbe zasedajo več kot 100 metrov. Vendar pa je bolj smiselno izbrati projekt z dveh vhodov s podstrešjem.

Projekti hiš s površino 100-150 m2

V rubriki "Country hiše v razponu od 100 do 150 m2" ponuja številne arhitekturne rešitve vikend za družino treh ali štirih oseb. Odlikuje jih racionalna postavitev, ki bo postala osnova za udobno in udobno notranjost. Ker se projekti izvajajo v drugačnem slogu, bo vsaka stranka našla možnost, ki ustreza njegovim okusom in potrebam.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty