poniedziałek, 9 lipca 2018

TechnoNIKOL tehnologija fiksiranja streh

Popravila mehke zidane strehe

Kljub visoki zmogljivosti sodobnih prevlek valjev, vključno z visoko natezno trdnostjo, elastičnostjo in trajnostjo, podnebnimi razmerami ali nepravilno namestitvijo strešnega sistema, potrebuje popravila. Zlasti je zaradi mehanskih poškodb premaza pri čiščenju snega v zimskem času potrebno popravilo pokrita streha. Poleg tega lahko s sodobnimi materiali popravite in posodobite staro streho s premazom klasičnega strešnega materiala.
  TechnoNIKOL tehnologija fiksiranja streh

Vrste materialov za valjanje strehe

Materiali na osnovi bitumna, med vgradnjo, pri katerih je tesnjenje nastalo z uporabo posebnih kostanj, od katerih sta dve vrsti: hladno in vroče (staljeni bitumen).
  TechnoNIKOL tehnologija fiksiranja streh

Značilnosti, lastnosti in prednosti

Ta vrsta vključuje strešne materiale, izdelane na osnovi bitumna: polimerna membrana, mastiks in valj, pa tudi fleksibilne skodle.
  TechnoNIKOL tehnologija fiksiranja streh

Izbira načina zaščite strehe pred vlago ↑

Pred tem so hidroizolacijo strehe zagotavljali tako znani, a zastareli materiali, kot so strešni material, steklo iz stekla in asfaltna smola. Zdaj se je delež njihove uporabe v sodobni konstrukciji dramatično zmanjšal, saj so jih nadomestili polimerni bitumenski premazi, določeni s fuzijsko metodo. Visoka zmogljivost zagotavlja osnovo iz steklenih vlaken ali poliestra, ki ni predmet gnitja in uničenja.
  TechnoNIKOL tehnologija fiksiranja streh

Tehnologija krojače TechnoNIKOL: preučujemo tehnologijo polaganja

Pri gradnji hiše se mnogi odločijo za uporabo storitev strokovnjakov. Navsezadnje nimajo le izjemne izkušnje v tej industriji, pač pa so odgovorni tudi za kakovost postavljene strukture. To velja tudi za gradnjo strehe.
  TechnoNIKOL tehnologija fiksiranja streh

Kategorije cen mehke strehe TechnoNIKOL

Proizvajalec deli vse izdelke v štiri kategorije: "Gospodarstvo", "Standard", "Podjetje", "Premium". Vsak od njih vsebuje več vrst strešnih materialov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty