sobota, 14 lipca 2018

Obnova zasebne hiše za začetek

  Obnova zasebne hiše za začetek

Katere hiše potrebujejo rekonstrukcijo?

Čas ima uničujoče posledice za vse stavbe, ne glede na gradivo, iz katerega so bili zgrajeni, in kako dobro so bili izdelani. Glede na dejstvo, da gradbene tehnologije in arhitekturna umetnost ne stojijo še vedno, so objekti ne le fizično uničenje, temveč tudi moralno zastaranje.
  Obnova zasebne hiše za začetek

Možnosti za obnovo stare hiše

Življenje lahko vdihnete v razpadlo zgradbo na različne načine. Prva možnost - obsežna, zahteva veliko število naložb in časa. Sestoji iz popolne zamenjave, krepitve ali izravnave obstoječe temelje. Zaradi takega dogodka je možno povečati stanovanjske kvadratne metre. Druga možnost vključuje gradnjo stanovanjskega podstrešja. Bolj bo drago, vendar mnogi preprosto ne potrebujejo drugega nadstropja.
  Obnova zasebne hiše za začetek

Visokokakovostna rekonstrukcija zasebne hiše

Takšna storitev, kot je rekonstrukcija zasebne hiše, lahko spremeni videz stare kmečke hiše in postane sodoben in eleganten objekt za življenje in rekreacijo. Seveda mora projekt popraviti staro hišo zaupati strokovnjakom, katerih ugled je nedvomno. Kot kaže praksa, ta vrsta dela ustvarja učinek novozgrajene hiše, proces pa traja precej manj časa kot gradnja iz nič.
  Obnova zasebne hiše za začetek

Vrstni red obnove zasebne hiše

Torej, prenova doma, kje začeti? Najprej pridobiti dovoljenje, ki je potrebno v več primerih: pri spreminjanju namena prostora, njegovega območja, nosilnih struktur, inženirske preureditve, povzemanja komunikacij. Za pridobitev dovoljenja razvijalec (državljan) zaprosi za teritorialni izvršni odbor ali administracijo, predloži vlogo in skupaj z njim predloži niz dokumentov, določenih v predsedniškem odloku št. 200:
  Obnova zasebne hiše za začetek

Projekti prenove hiše

Razlika med gradnjo hiš in rekonstrukcijo hiš je, da smo med obnovo konstruktivno vezani na obstoječo strukturo, ki jo je treba upoštevati pri izvedbi rekonstruiranih del. Zato je treba vsa dela zaupati strokovnjakom z zadostnimi izkušnjami pri izvajanju te vrste dela.
  Obnova zasebne hiše za začetek

Dovoljenje za registracijo za obnovo zasebne hiše

Če pritrdite poletno kuhinjo ali verando v zasebno hišo, se ta postopek šteje za obnovo. Projektni načrt državnih drobnih hiš s penthouseom. Ali je treba narediti zasnovo za gradnjo hiše.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty