czwartek, 12 lipca 2018

Svetilnik štukature video

  Svetilnik štukature video

Priprava površine stene za kiti

Glavna stvar - poskrbite, da je površina sten popolnoma čista. Odstraniti je treba masti, barve ali saj. Seveda ne bi smelo biti padajočega sloja mavca, ostankov lestvice, voska ali dela oplaščenja. Sploh ne začnite zamrzniti zamrznjenega stropa in sten. To absolutno ni priporočljivo.
  Svetilnik štukature video

Priprava površine stene za kiti

Stene kiti svoje roke je enostavno, če sledite tehnologiji in doslednosti v procesu. V prvi fazi je potrebno pripraviti površino stene. Pomembno je, da je stena suha in čista. Ni priporočljivo, da so zidovi, ki so zamrznjeni.

Načini kiti stene ↑

Za kakovostna popravila je potrebno izvesti postopek gnetenja površin pred končno obdelavo. Če želite vedeti, kako pravilno zidati stene, morate najprej obravnavati načine gnetenja. Obstajajo naslednji načini: začetni kit, kiti svetilnik, končna kita in kiti za razpoke. Vsako od teh metod izvajajo različne vrste kiti in se uporabljajo za posebne namene. Preden vpijete stene za slikanje ali ozadje, morate izvesti začetni kiti in poravnati stene.
  Svetilnik štukature video

Dekorativni zidovi ometa s peskom in cementno malto

Dekorativni zidovi ometov - to je ena od vrst zaključkov, s katerimi lahko simulirate končno obdelavo kamna, opeke ali ploščic brez uporabe teh materialov. Ta način zaključevanja bistveno zmanjša stroške popravila, hkrati pa vam omogoča, da notranjost naredite nenavadno in izključno.
  Svetilnik štukature video

Tehnologija ometane stene, ki ne potrebuje kitov

Danes strojna tehnologija postaja vedno bolj priljubljena, kar je dobro, ker je popolna priprava za lepljenje ozadij - vam ni treba več kiti in peskovnik! Mehanski omet je danes najbolj napredna vrsta ometov, tisti, ki se navadijo na čas in računajo na denar, da se zanesejo na to.
  Svetilnik štukature video

Poravnava sten žolnih

Pred začetkom namestitve vodnikov morate določiti točke stene, ki najbolj štrlijo preko površine. Pokazali nam bodo, kako debelo bo sloj mavca za poravnavo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty