środa, 11 lipca 2018

Opečne palice za ograjo fotografijo

  Opečne palice za ograjo fotografijo

Celotna ograja z opečnimi stebri

V paketu ograje je vključena velika količina različnih materialov, vendar je glavni del monolitne trakove. Za zapolnitev temelja se uporablja le visokokakovosten beton. Temelj temeljev je postavljen okrepljen okvir. Podlaga za opečne stebre uporablja kovinski drog 60x60 mm. Polnjenje ograje med opečnimi stebri je individualno dogovorjeno s stranko.
  Opečne palice za ograjo fotografijo

Gradnja ograj z opečnimi stebri

Brez zanesljive povezave z osnovo, opečni steber kljub svoji trdni teži ne bo dolgo trajal. Močna obremenitev vetra, ki deluje na trdnih odsekih ograje, neizogibno vodi v prevrnitev kolone, ki se ohladi v temelju. Poleg tega ne pozabite na sezonske premike tal. Med letom se spustimo in dvignemo nekaj centimetrov navzgor in navzdol, temelj mora delovati skupaj s stojali in deli ograje.
  Opečne palice za ograjo fotografijo

Zanesljivost in privlačen videz opečnih stebrov

Sodobni civilizirani svet zahteva popolnoma drugačen pristop k oblikovanju svojih predstavnikov svojih domov. Ograje, ki so nosile samo zaščitne funkcije, ki so varovale nas in našo lastnino, so bile uporabljene za dekorativne namene. Dopolnjujejo slog hiš in struktur, služijo kot razmejitev območij šol, mestnih parkov in letališč.
  Opečne palice za ograjo fotografijo

Označevalna mesta za nosilce in gradnjo temeljev

Po določitvi števila stebrov je potrebno krepiti kabel med dvema ekstremnima točkama in natanko pod njim označiti kraje za vrtanje tal pod jedri. Če je naprava načrtovana za podlago ograje, se stebri stebrov med gradnjo betonirajo.
  Opečne palice za ograjo fotografijo

Prednosti ograje z opečnimi stebri

Sama je ograja talnih oblog odlična možnost za gradnjo ograje: je dostopna, hitro zgrajena in ima dolgo življenjsko dobo. Toda naprava ograje iz kovinskih valovitih plošč se v zahtevani togosti ne razlikuje vedno, zaradi česar se lahko pod vplivom okolja deformira:
  Opečne palice za ograjo fotografijo

Faze gradnje kombiniranih ograj

Na začetku je treba oblikovati, kako natančno bo postavljena ograja, koliko bo potrebnih opečnih stebrov, in s tem koliko gradbenega materiala bo treba uporabiti pri gradnji takšne ograje. Optimalna lokacija takšnih opečnih stebrov ni manjša od 2 in ne več kot 5-6 metrov. Seveda pa se uresničujejo tudi opeke in valovite ograje s stebrom med stebri 9 metrov. To zmanjša skupne stroške ograje, vendar ne daje moči.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty