sobota, 14 lipca 2018

Zaključna dela v novi stavbi

  Zaključna dela v novi stavbi

Zakaj popraviti v novi stavbi?

Med odmrznitvijo Hruščov z Brežnovevim "blagostanjem" je bil masovni značaj stanovanjske gradnje zagotovljen z enovitostjo barake in z lažnim izračunanim življenjskim ciklom projektov - 40 let. Dohiteli in prehiteli bomo Ameriko, sedanja generacija ljudi bo živela pod komunizmom (v katerem ima vsak delavec 3, ne 2 ali 4, in sicer tri obleke), nato pa bomo začeli graditi sončna mesta prihodnosti. Za zdaj - preberite, tovariši, Efremova s ​​Strugatskysom, v kateri koli knjižnici tam. Še vedno lahko Clark, čeprav je kapitalist, vendar se zdi, da se naslanja v našo smer.
  Zaključna dela v novi stavbi

Koliko je popravilo v novi stavbi?

Obnova stanovanja v novi stavbi ima temeljne razlike od klasičnega remonta in to ima svoje posebne razloge. Pogosto v novih domovih ni le vodovodne in elektroinstalacije, temveč tudi notranje stene, zato bo cena popravila stanovanja v novi stavbi nekoliko višja.
  Zaključna dela v novi stavbi

Popravilo stanovanja v novi stavbi: zaporedje akcij

Za nakup stanovanja v novi stavbi - sanje mnogih. Dejansko: izboljšana postavitev odpira nove prostore za ustvarjalnost pri ustvarjanju modelov, uporaba sodobnih gradbenih materialov in tehnologij pa prihrani toploto in s tem zmanjšuje stroške komunalnih storitev. Za mnoge, velika prednost je tudi možnost, da je prvi najemnik tega stanovanja in "delaš zase".
  Zaključna dela v novi stavbi

, , , . , .
  Zaključna dela v novi stavbi

Zaporedje popravil

Prenova stanovanj v novi stavbi ima lastne značilnosti. Uporaba dragih materialov tukaj ni vedno upravičena, saj se lahko zgrajene zgradbe sčasoma skrčijo, kar se kaže v razpokah. Res je, da na današnjem trgu obstajajo zaključni materiali in tehnologije, ki se ne bojijo le razpok, temveč tudi zaščito pred njihovim videzom.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty