niedziela, 8 lipca 2018

Monolitne armirane betonske dimenzije

Betonirana betonska tla

Tovrstne prevleke imajo številne dragocene lastnosti, od katerih je glavna trdnost, vzdržljivost in požarna odpornost. Pri načrtovanju konstrukcij za montažne betonske elemente jih je treba obogatiti, da zmanjšajo število montažnih operacij in zgornjih sklepov.

Montaža monolitnih zgradb

Monolitne konstrukcije so izdelane na vnaprej nameščenem oplaščenju. Takšna prekrivanja na ploščah bodo služila kot dodaten togi okvir stavbe pri prenosu bremena na podporne stene s tal. Njihova naprava zahteva določeno strokovno znanje. V okviru projekta je nujno potrebno izvršiti pod vodstvom strokovnjaka.
  Monolitne armirane betonske dimenzije

Monolitna armiranobetonska tla z lastnimi rokami

Monolitna armiranobetonska tla so ena najtrajnejših tipov tal, vendar zahteva tudi veliko časa in denarja.
  Monolitne armirane betonske dimenzije

Oplaščeni oplati

Na začetku je bila postavljena horizontalna opažna plošča z uporabo enake tehnologije, ki je bila uporabljena za ulivanje stropa plošče: iz nosilcev h20 in teleskopskih stebrov (opornih ploščic) s 18 mm debelimi ploščami iz vezanega lesa.

Montažne monolitne konstrukcije

Nova tehnologija stropne instalacije uporablja vse prednosti, ki so značilne za oba načina namestitve in je skoraj brez značilnih slabosti. Monolitno prekrivanje je skoraj dvakrat tako težko kot predhodno-monolitni s skoraj enako močjo. Gradnja armiranih betonskih plošč presega težo SMP za 30%.

Prednosti monolitnih armiranobetonskih tal

Če oseba pri gradnji hiše ali koče poseže v organizacijo monolitne armiranobetonske plošče za ločitev tal, se varuje pred potrebo po nakladanju in razkladanju. Poleg tega dobi višjo kakovost površin v primerjavi s prefabriciranimi tlemi, ker tehnologija ne zahteva vgradnje šivov od graditeljev.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty