wtorek, 10 lipca 2018

Montažne trgovine

  Montažne trgovine

Gradnja trgovin, montažnih na ključ

Ena od smeri našega dela je gradnja ključnih tovarn na ključ. Zagotavljamo visoko kakovost pri nizkih stroških dela, zato povpraševanje po njih stalno narašča.
  Montažne trgovine

Hitro zgrajene celotne zgradbe LSTK so hitro, ugodno in zanesljivo!

Naša tovarna LSTK proizvede več kot 10.000 ton kovinskih profilov in konstrukcij LSTK in LMK letno, zgradili smo 27 trgovin, 49 hangarjev, 15 industrijskih objektov, 32 bencinskih servisov, avtopralnic in modularnih montažnih zgradb.
  Montažne trgovine

Stroški montažnih zgradb

Cena je enaka kot pri montažnih hišah, vendar so težave z dostavo predmeta, saj so predmeti večinoma industrijski in imajo resen sprejem. Obseg stavbe ima tudi pomemben vpliv na stroške: širši razpon, bolj kompleksna struktura.
  Montažne trgovine

Montaža kovinskih konstrukcij montažnih zgradb

Montaža jeklenih konstrukcij montažnih zgradb se izvede v kratkem času, čas montaže je odvisen od modela, zasnove, velikosti in števila nadstropij. Montažna stavba je izdelana bodisi na podlagi modulov bodisi na osnovi lahkih kovinskih konstrukcij s kovinskim okvirjem in traja povprečno 4-5 mesecev.
  Montažne trgovine

Modularne zgradbe - sodobna gradbena metoda

Eden od sodobnih načinov postavljanja stavb je gradnja montažnih zgradb modularnih kovinskih konstrukcij. Glavna razlika med tradicionalnimi vrstami gradnje je v tem, da na gradbišče prihajajo module modulov montažne zgradbe popolnoma montažnih jeklenih konstrukcij, ko je večina dela že tovarniško zaključena. Na gradbišču, na končnem temelju, sestavljajo samo okvir kovinskih konstrukcij, stenskih in strešnih plošč montažne modularne zgradbe. Ta vrsta gradnje vam omogoča gradnjo poceni montažnih hiš, pisarniških stavb, montažnih paviljonov, avtopralnic, montažnih kavarn.
  Montažne trgovine

Oblikovanje jeklenih konstrukcij

Za dosego največjih rezultatov pri izdelavi kovinskih konstrukcij se vsa dela začnejo z načrtovanjem kovinskih konstrukcij montažne stavbe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty