niedziela, 8 lipca 2018

Fasade visokih zgradb

  Fasade visokih zgradb

Zvočno izolirane sprednje plošče "Polialpan"

Ob fasadi stavbe s ploščami iz kompozitnih materialov vrste Polyalpan je značilno izboljšanje lastnosti zvočne izolacije sten. Na primer, zvočna izolacija stene iz lahkega betona, ko je obrnjena s Polyalpanom, dvakrat narašča. Ventfasad naše proizvodnje lahko zmanjša tudi nizkofrekvenčne vibracije, saj je resonančna frekvenca oblikovanja fasade znatno nižja. V primerjavi z aluminijastimi kaseti je absorpcijski koeficient panelov približno 6-krat višji.
  Fasade visokih zgradb

HERMETIZIRANI MATERIALI

Trajnost fasad je v veliki meri odvisna od pravilne izbire tesnilne mase za polnjenje spojev med stenskimi ploščami in okenskimi odprtinami.

Dvostenska fasadna konstrukcija

Fasada na območju atrija je običajna zastekljena konstrukcija z odprtimi prečkami, preostali del stavbe pa ima dvojno fasado, ki je vertikalno razdeljen po tleh. Osnovna zasnova steklene dvojne fasade je prikazana na sl. 4. Zunanji del fasade primarno služi zaščiti pred zunanjimi podnebnimi vplivi v obliki dežja in snega.
  Fasade visokih zgradb

Kdo jo potrebuje in zakaj?

Sodobna visoka stolpnica visokogradnje zahteva dodatna sredstva in prizadevanja za čiščenje fasad in oken. Toda lastniki zasebnih hiš z radovednim umom in spretnimi rokami so sposobni obvladovati to nalogo, najti izhod iz katerekoli situacije.
  Fasade visokih zgradb

Prednosti pri montaži na visokih stavbah prezračevalnih fasad

To postane mogoče za niz posameznih lastnosti te vrste izolacije. Ventfasad lahko ponudi ločena merila, in sicer:
  Fasade visokih zgradb

Kako se postopek izvaja

Pranje umazanih fasad je namenjeno odpravljanju vseh vrst onesnaževanja, ki jih povzročajo sezonske spremembe. Pogosto se izvajajo dela, da se po gradnji, popravilu ali požaru obnovijo privlačni videz stavbe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty