wtorek, 10 lipca 2018

Montaža sendvič plošč video

  Montaža sendvič plošč video

Kako namestiti sendvič ploščo

Danes so zelo priljubljene sendvič plošče. Običajno so nameščeni na ograjenih stenskih strukturah. Pri nameščanju takšnih plošč morate upoštevati določen algoritem.

Pred namestitvijo izdelka

Moč zgradbe bo v veliki meri odvisna od tega, kako dobro se izvaja namestitev. Zato je pri opravljanju dela treba posvetiti veliko pozornost ne samo kakovosti materiala, temveč tudi pritrdilnih elementov in orodij. In, seveda, namestitev izvajajo samo strokovnjaki, ki imajo veliko izkušenj na tem področju.
  Montaža sendvič plošč video

Začnite namestitev sendvič plošč.

Ko je vse pripravljeno in popolno, določite zaporedje namestitve. Odvisno od velikosti gradbenih plošč lahko montirate v vodoravni ali navpični legi.
  Montaža sendvič plošč video

Montaža stenskih sendvič plošč

Vgradnja stenskih plošč se izvaja na naslednje načine: navpična in vodoravna. Pri izbiri vodoravne metode mora namestitev začeti z osnovo; pri izbiri navpične - z vogala stavbe. Po potrebi se med osnovo in ploščo uporabi plast izolacijskega materiala in tesnilna masa. Za toplotno izolacijo in oprijemanje sendvič plošč na kovinske konstrukcije je treba na okvirčnem stebru namestiti poliuretanski tesnilni trak.
  Montaža sendvič plošč video

Navodila za vgradnjo in delovanje stenskih plošč in strešnih okvirjev PSB in PCB Teplant (Teplant)

Objava številka 2 in sprememba številka 0 je bila uvedena 30. avgusta 2012, IS 5284-013-01395087-2012
  Montaža sendvič plošč video

Montaža podpornih struktur

Prav tako pomembna točka je določitev širine podpornih elementov - pritrdilnega sistema, ki omogoča večjo trdnost in togost celotne konstrukcije obloge. Če želite to narediti, upoštevajte takšne parametre, kot so teža samega panela, obremenitev vetra, predvideno število raztezkov in material, iz katerega je izdelana stena.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty