piątek, 13 lipca 2018

Groba obdelava v novi stavbi

  Groba obdelava v novi stavbi

Lep konec v novi stavbi

Nova stavba z drobnim koncem je primerna za življenje takoj po prejemu ključev. Ta možnost zaključka se pogosto uporablja v apartmajih ekonomskega razreda, ko kupec vlaga vsa sredstva pri nakupu stanovanj in je pripravljen, da nekaj časa odloži stanovanje po svojem okusu.
  Groba obdelava v novi stavbi

Osnutek zaključkov stanovanjskih apartmajev

Osnutki dela v stanovanjskih apartmajih se izvajajo, da se odpravijo nepravilnosti sten, stropa in tal. Na ta način se pripravi osnova za zaključek stanovanja: barvanje sten in stropov, tapetništvo itd.
  Groba obdelava v novi stavbi

Če najem apartmaja z grobim konča je v pogodbi o skupni gradnji, kaj to pomeni?

Groba obdelava implicira potrebo po nadaljnjem popravilu. Praviloma je stanovanje polje v tem primeru delno ali popolnoma ometane stene. Vendar je možnost možna, če je njihova površina na splošno opeka ali beton. Tla imajo samo estrih, v prihodnosti pa boste morali postaviti laminat, parket, linolej ali katerokoli drugo prevleko, da bi izbrali lastnika.
  Groba obdelava v novi stavbi

Dokumentiranje postopka za sprejem stanovanja

Dokument, ki odraža pomanjkljivosti prejetega stanovanja, se imenuje ogledni list ali okvarjen seznam - razvijalec mora izdati tak dokument, ko sprejme stanovanje. Bolj podroben dokument je, večja je verjetnost imetnika delničarjev v primeru konflikta, da brani svoje pravice na sodišču. V okvari je treba navesti:
  Groba obdelava v novi stavbi

Kako začeti obnovo stanovanja v novi stavbi

  1. Presenetljivo je, da začnete s podrobnim pregledom prostorov. Pred sprejemom je potrebno skrbno preveriti okenske police in vidne komunikacije za napake in pomanjkljivosti.
  2. Stene in stropi (vsaj vizualno) je treba preveriti za skladnost s parametri, določenimi v načrtu. Samo, če to storite takoj, bo mogoče predstaviti pritožbe graditeljem in zahtevati, da se vse popravi.
  3. Ne smete pozabiti na kozmetične napake, na primer: praske na oknu, čipe na oknih, itd.
  Groba obdelava v novi stavbi

Dokončanje, zadnja in zadnja faza

Dokončanje apartmaja v novi stavbi ali v zasebni hiši vključuje številne dejavnosti, ki se imenujejo zaključna dela, ker bodo po končani lahko ljudje že vstopili v hišo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty