piątek, 13 lipca 2018

Hiše za osvetlitev ozadja

  Hiše za osvetlitev ozadja

Splošna pravila za ureditev fasadne razsvetljave

Oblikovanje osvetlitve fasade v zasebni hiši, lastnik reši dve težavi hkrati - zagotavlja dekorativnost zgradbe in ustvarja pogoje za udobno in varno gibanje okoli mesta v temi.
  Hiše za osvetlitev ozadja

Funkcije razsvetljave na hiši

Pozornost je treba posvetiti funkcionalnosti svetlobnih elementov in v skladu z namenom izbrati vrsto osvetlitve. Za podeželsko hišo potrebujete naslednje vrste razsvetljave:
  Hiše za osvetlitev ozadja

Kdaj je prišla domovska razsvetljava?

Točen datum začetka uporabe svetlobnih virov ni mogoče najti, vendar lahko domnevamo, da je bila osvetlitev doma priljubljena tudi v prazgodovinskem času. Naši predniki so uporabili bakle, da bi osvetlili vhod v stanovanje, pri čemer so najprej uporabljali bakle kot nekakšen svetilnik v temi, drugič pa kot sredstvo za zaščito pred plenilskimi živalmi in škodljivci.
  Hiše za osvetlitev ozadja

Arhitekturna razsvetljava hišnih fasad

Arhitekturna razsvetljava fasad hiš je celotna umetnost. Tudi najpreprostejša hiša, vendar pravilno označena in poudarjena pravilno, lahko postane umetniško delo, postane edinstvena na svoj način.
  Hiše za osvetlitev ozadja

Vrste razsvetljave sosednjega ozemlja

Zunanja razsvetljava ni samo poudarjati le eno hišo v državi, temveč tudi svetlobo različnih elementov, ki se nahajajo na lokalnem območju.
  Hiše za osvetlitev ozadja

Osvetlitev stavbe in njegove značilnosti

Arhitekturna osvetlitev fasade stavbe je na trgu zelo zahtevna za te storitve, saj njena uporaba daje velikim priložnostim oblikovalcem, da uresničijo svojo vizijo stavbe ali stranke. Za vsak tip stavbe mora izbrati svojo lastno osvetljavo. Ni skrivnost, da ni popolnoma zgrajenih stavb, vedno obstajajo netočnosti. Lahko daje vizualni učinek, ki je potreben, da se skrijejo pomanjkljivosti in pokažejo vse lepote. Včasih je lepota stavb videti le zvečer zaradi nje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty