wtorek, 10 lipca 2018

Nakup strojnega ometa

Proces risanja na steno.

Za doseganje zadovoljivega in trajnega rezultata je treba opraviti mehanske omete v skladu z naslednjimi priporočili:
  Nakup strojnega ometa

Priprava zidov za nanašanje dekorativnega ometa

Da bi dosegli pozitiven rezultat, je seveda potrebno pripravo površine. To je obvezen korak, ki v veliki meri določa kakovost končnega rezultata. Preskočite ta korak, ne boste uspeli. Osnovne zahteve za pripravo površine: podlaga mora biti suha, gladka in čista. Temperatura v prostoru naj ne bi bila nižja od + 5 ° C, spoj mora biti poravnan z ravnjo sten. Seveda je potrebno odstraniti vse nefiksirane elemente prejšnjega ometa, kita, starih barv. Zaželeno je tudi, da se tisti elementi, ki ustvarjajo nenadne kapljice v globinah, zmanjšajo.
  Nakup strojnega ometa

Premaz za cementno prevleko

Uporaba cementnega mavca se običajno uporablja za izravnavo cementa, betona in opečnih površin, tako znotraj kot zunaj zgradb. Ta vrsta ometa se lahko uporablja za omet na suhih in vlažnih prostorih, kar močno širi obseg njihove uporabe. Uporaba cementno-apnenčastega in cementno-peskovnega mavca je primerna za velike količine dela.
  Nakup strojnega ometa

Vrste mavca za obdelavo

Strojni omet v Kijevu predstavlja serija, sestavljena iz več vrst, od katerih je vsaka specializirana in se uporablja v ozki, jasno opredeljeni za to gradbeno dejavnost:
  Nakup strojnega ometa

Stroj za polnjenje sten

Sodobna strojna uporaba kit je možna s pomočjo specializirane gradbene opreme, ki omogoča razprševanje dekorativne mešanice na površino sten in stropa. V razpršilno raztopino je dovoljeno dodati različne sestavine v obliki granul.
  Nakup strojnega ometa

Apneni cementni omet za strojno oblogo ROBUST - M

Cementno-apnenski omet, visok oprijem, za izravnavanje zidov opeke in betona. Za zunanjost in notranjost.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty