czwartek, 12 lipca 2018

Popravila strehe Moskva

Mehka streha od 80 p / m2

Popravilo mehke strehe se izvede v dveh primerih - če je potrebno zamenjati manj kot polovico poškodovane prevleke in če je potrebno popolnoma zamenjati celotno mehko streho. V skladu s tem bo v prvem primeru popravilo imelo ime toka, v drugem - že bo večji remont.
  Popravila strehe Moskva

Popravila faltsevy strehe

Že vrsto let je zložena streha ostala ena izmed najbolj priljubljenih streh, kar pa ni presenetljivo, saj je relativno poceni, izjemno zanesljiv, ne muhast v obratovanju in hkrati nenavadno trpežen. Preberite več »
  Popravila strehe Moskva

V katerih primerih je potreben popravilo strehe?

Popravljanje streh v Moskvi je delo, ki zahteva posebno strokovnost in odgovoren odnos strokovnjakov. Kršenje celovitosti strehe je običajno posledica naslednjih razlogov:

DELIMO S KATERIMI KAROSERIJO!

  • bitumen (ploščice, ondulin, strešni material);
  • kovinska (profesionalna tla, kovinska streha, zložene plošče);
  • azbestosocement (ravna in valovita skrilavca, cementna peska);
  • keramične ploščice
in tudi namestimo plavajoče in razsute površine na katerem koli področju in konfiguraciji.
  Popravila strehe Moskva

Vrste dela pri popravilu strehe

Sedanje (nujno) delo je namenjeno odpravljanju napak in napak, ki so se pojavile med sezono (običajno zimo) in ne predstavljajo motenj v strukturi strehe. Ta vrsta dela se izvaja brez razstavljanja starega premaza, nove plasti pa so stari 1 ali 2-krat prekriti. Pred zagonom se morate prepričati, da je strešna konstrukcija v zanesljivem stanju, saj nove plasti skupaj s starim večkrat povečujejo obremenitev na celotni strehi objekta.

Popravilo (vzdrževanje) strehe.

Popravilo strehe je zelo odgovorno in dolgotrajno podjetje, včasih pa je veliko težje kot montaža strehe (gradnja novega strešnega lista), saj je potrebno dodatno delo - razstavljanje starega premaza in njegovo odstranjevanje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty