czwartek, 12 lipca 2018

Polaganje granita

  Polaganje granita

,, , .
  Polaganje granita

Vgradnja granitnega kamna na navpično podlago

Granit v obliki kamna, ki ima samo eno ravno stran, se pogosto uporablja za obloge različnih podpornih zidov in ograj, ostalo pa je kompleksen naravni relief. Ali je kamen popolnoma neskladen. Za obloge se najpogosteje uporablja frakcija 20-40 cm. Zelo je dobro, da izberete material ročno, da dobimo estetski rezultat. Če za polaganje nima nobenih ravnin, se kladivo razcepi na 2-3 dela, ki imajo ravne robove. Namestitev se izvaja na enega od treh najbolj priljubljenih načinov:
  Polaganje granita

Priprava površine

Podstavek, na katerem bodo položili granitne ploščice, mora biti popolnoma gladka, brez umazanije, razpok, lupin ali praznin. Nepravilnosti in razpoke je treba izravnati. Da bi ploščica trajala dlje časa, mora biti delovna površina čista, močna in suha.

Kako izvajalci Yudu

Če se odločite, da obnovite fasado zasebne hiše ali okrasite tremo koče z granitnim kamnom, se obrnite na umetnike duuda. Nudijo širok spekter storitev za polaganje granita v obliki plošč ali tlakovcev. Specialisti, registrirani v Udu:

O pomenu strokovnosti pri polaganju marmorja in granita

Zdi se, da je oplaščenje prevleke naravnega kamna nemogoče, ker se ji nič ne more zgoditi. Ampak z vsemi močmi plošč, še vedno včasih zelo hitro izgubijo svoje estetske lastnosti. Piling se pojavi na površini kamna, pojavijo se proge in madeži, barva posameznih plošč ali prevleke kot celota se spreminja. Brezobzirni graditelji lahko takšne pojave razložijo zaradi slabe kakovosti samega materiala. Dejansko obstajajo številni objektivni razlogi za poslabšanje videza prevleke, vsi pa so posledica slabega dela, najprej napačne izbire tehnologije namestitve in uporabljenih materialov ali pomanjkanja ustrezne oskrbe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty