poniedziałek, 9 lipca 2018

Knauf tehnologija za montažo na suhi zid

  Knauf tehnologija za montažo na suhi zid

Navodila za namestitev

Če namestite strop mavčne plošče, morate upoštevati nekaj navodil, ki bodo pomagala pravilno in pravilno delo. Niso precej drugačne od zahtev za standardno vgradnjo mavčnih stropov, vendar imajo svoje značilnosti.
  Knauf tehnologija za montažo na suhi zid

7 skrivnosti, ki omogočajo visokokakovostno namestitev

Vgradnja suhih zidov omogoča dobesedno 1 dan, da funkcionalno razdeli življenjski prostor ali popolnoma preoblikuje izgled katere koli sobe. Stroški namestitve mavčnih plošč so nizki, vendar če želite prihraniti denar in si pridobiti zaupanje v kakovost opravljenega dela, lahko sami obvladate ta proces, tako da upoštevate podrobna navodila za namestitev Knauf drywall. Začetek.
  Knauf tehnologija za montažo na suhi zid

Označevanje in montaža strojnih vodnikov

Za izvedbo oznake stropa, ki bo montiran s tehnologijo Knauf iz mavčne plošče, ne bo dovolj, da se uporabi gradbena raven, za to pa bo idealna za vodo ali lasersko napravo. Prav tako je vredno pripraviti barvno palico. Po uporabi oznak nivoja na vogalih prostora, so s pomočjo vrvi povezani med seboj okoli oboda.
  Knauf tehnologija za montažo na suhi zid

Knauf Drywall: obdelava listov in potrebnih orodij

Pri delu z mavčno ploščo je eden od glavnih pogojev za kakovostno delo - izbira materialov in komponent enega proizvajalca.

3. Pregrada iz GKL na dvojni kovinski okvir

Uporablja se v prostorih različnih namenov kot notranja zaščitna struktura v novi gradnji in med obnovo. Ta oblika zagotavlja najvišjo trdnost, požarno odpornost in zvočno izolacijo. Po vgradnji, površina takšnih predelnih sten potrebuje dodatno dodelavo (barvanje, tapetništvo, ploščice, plošče, itd.).
  Knauf tehnologija za montažo na suhi zid

Kako pritrditi na pohištvo, pohištvo itd.

Če ste stisnili stene s suhim zidom, potem morate upoštevati posebnosti določanja prihodnjih predmetov, pohištva, svetilk in drugih elementov. Za drywall obstajajo posebne napeljave, ki se pogosto imenujejo metulji. So kovine in plastika:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty