sobota, 14 lipca 2018

Obdelava kovinskih fasad

Izbira soočenega materiala

Okrasitev fasade s pomočjo profilirane pločevine je precej privlačen in zanesljiv način pokrivanja, ki učinkovito ščiti stavbo pred prekomerno vlago, neugodnimi vremenskimi razmerami, mehanskimi učinki. Hkrati na začetku dela je treba jasno opredeliti, kakšno fasado bo treba narediti.
  Obdelava kovinskih fasad

Glavni koraki in zaporedje dela pri polaganju

Namestitvena dela z valovitimi tlemi začnemo izvajati z namestitvijo okvirja, ki vključuje potrebne kovinske profile. Zaradi majhne teže profilirane folije se za pritrdilne elemente uporabljajo enostavne in lahke strukturne strukture. Tehnologija profiliranega oplaščenja je sestavljena iz naslednjih korakov:
  Obdelava kovinskih fasad

Elementi struktur in materialov dekoracija fasade

V tem poglavju upoštevamo, kateri strukturni elementi se uporabljajo pri stavbah v gradnji v Tobolskem pri nameščanju kovinskih stranic. V zasebni konstrukciji takega okvira lahko nanesemo na koče opeke, monolitne ali blokaste stene.

Prednosti zaključka s profiliranim listom

Profesionalna talna obloga je zaključna valovita pocinkana folija. Na eni strani se polimerna obloga nanese na njeno površino, ščiti pred zunanjimi vplivi in ​​podaljša življenjsko dobo. Barva prevleke je lahko drugačna.
  Obdelava kovinskih fasad

Obloga fasad s profesionalnim tlakom s hkratnim segrevanjem

Razširjeno masovno segrevanje fasade stanovanjskih zgradb je posledica zaostrovanja standardov za varčevanje z energijo v skoraj vseh državah, pa tudi zaradi znatnega povečanja cen energije v zadnjih 15-20 letih.
  Obdelava kovinskih fasad

Končna obdelava pločevine s kovinskim profilom. Značilnosti materiala

Kovinski profili so relativno nov in moderen gradbeni material, ki je že prejel priznanje in pogosto uporabo v različnih gradbenih in zaključnih delih.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty