środa, 11 lipca 2018

Mehke ploščice shinglas

  Mehke ploščice shinglas

Shingles serije in barve

V vsaki seriji bituminozne strehe TechnoNIKOL se ponudi ena ali več zbirk, ki se razlikujejo po površini. Vsaka zbirka mehke ploščice Shinglas ima svojo barvno paleto.
  Mehke ploščice shinglas

Prilagodljiva bitumenska ploščica Shingles

V Evropi Shinglas pokriva več kot 55 milijonov kvadratnih metrov streh na leto, v Združenih državah in Kanadi pa več kot 2 milijardi. Cena šindlovskih skodel je sprejemljiva za mnoge kupce. Različne zbirke ponujajo priložnost, da vključijo kakršne koli oblikovalske ideje.
  Mehke ploščice shinglas

Razpon ploščic s šanglami

1. Shinglas Country. Serija se je pojavila pred dvema letoma. Povečana odpornost na temperaturo, veter, padavine, ultravijolično. Velikost skodle je 33,5 cm. 35-letna garancija.
  Mehke ploščice shinglas

Shinglas finska ploščica

Najbolj dostopna mehka streha je finska ploščica Shinglas, ki je idealna za praktične ljudi, za katere je predvsem pomembna stroškovna učinkovitost, hkrati pa si želijo dobiti zanesljiv in sodoben material za strešne kritine. Shingles finski skodle od leta 2017 so na voljo v dveh vrstah - finski Sonata in finski Accord, v štirih in treh barvah. Proizvajalčevo garancijsko obdobje za streho finskega Shinglesa se je povečalo in postalo 20 let.
  Mehke ploščice shinglas

Mehke ploščice Shihglas

Mehka ploščica Shinglas je narejena na osnovi steklenih vlaken, prekritih z bitumensko mešanico. Da bi material zaščitili pred soncem in mehanskimi poškodbami ter imeli lep in estetski videz, je površina posuta z mešanicami v večbarvah. Prožna ploščica ustreza evropskemu standardu EN 544.
  Mehke ploščice shinglas

Širok plašč (šangla)

Fleksibilna ploščica Shinglas je univerzalni strešni material, ki ima široko uporabo pri gradnji in izvedbi popravil na objektih s katero koli geometrijo (konfiguracijo) strehe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty