piątek, 13 lipca 2018

Vlivanje betona v kleti

  Vlivanje betona v kleti

Katera orodja in materiali so potrebni

Naprava tla v kleti zasebne hiše je v mnogih pogledih podobna tlorisnim ploščam, ki se uporabljajo pri gradnji večnadstropnih stavb. Izolirana je betonska plošča, ojačana z jeklenimi palicami.
  Vlivanje betona v kleti

Kako narediti betonsko tla v kleti z lastnimi rokami?

Pred začetkom aktivnega dela je glavna naloga, s katero se sooča lastnik, ugotoviti, kako globoka je podzemna voda. Njihovo raven je treba preveriti spomladi, ko se sneg topi, podtalnica pa se dvigne do največje višine. Najpreprostejša možnost, da ugotovimo, kako se je njihova raven povečala, bo pripomoglo k zdravljenju. Uporabljate lahko tudi ljudske metode, vendar morate za to razumeti imena rastlin:
  Vlivanje betona v kleti

Predhodno delo pred postopkom betoniranja.

Betoniranje tal na tleh - najboljša izbira za klet, garažo ali prvo nadstropje zasebne hiše. Takšna dela so najcenejša in enostavna z lastnimi rokami, tudi brez predhodne priprave.
  Vlivanje betona v kleti

Priprava za betoniranje tal

Za udobno uporabo kleti, ki je vlažna in hladna soba, jo je potrebno betonirati. Poleg tega povečuje uporabno površino hiše. Možno je, da ne samo, da bi shranjevali ohranjanje, temveč tudi glede na območje - biljard ali telovadnico.
  Vlivanje betona v kleti

Značilnosti betonskega dna v kleti

Betonska tla v kleti v hiši - dobra rešitev. V nasprotju z lesom se ne boji prekomerne vlage in je odporen na glodavce. Ohranjanje čistoče na spodnjem sloju je veliko lažje, če je v njem izdelan betonski estrih kot z običajnim dnom. Poleg tega se lahko oprema varno namesti na trdno podlago brez strahu, da bo šla v tla.
  Vlivanje betona v kleti

Kletna naprava v zasebni hiši

Če se klet uporablja kot prostor za shranjevanje hrane ali kot tehnična soba, stene klete ne morejo biti visoke (dovolj od 1,9 do 2 metra).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty