poniedziałek, 9 lipca 2018

Strojni omet St. Petersburg

  Strojni omet St. Petersburg

Mehanski omet

Mehansko ometno delo je tehnologija, ki vam omogoča prihranek časa pri dokončanju prostorov, pospešite gradbeni proces (omet). Rabljene ometne postaje se razlikujejo od razpršilnih črpalk do splošnih instalacij. V skladu s parametri vašega predmeta izberemo opremo, ki je primerna in učinkovita za uporabo. Dolgoročne strokovne delovne izkušnje v Sankt Peterburgu in Leningradski regiji omogočajo pozicioniranje mehanskega ometa kot hiter način za enakomerno in kvalitetno površinsko zaščito.
  Strojni omet St. Petersburg

Strojni omet v Sankt Peterburgu

Strojno ometanje sten je proces ometnih površin z ometno postajo, kar zmanjšuje trajanje delovno intenzivnih popravil. Storitev je priljubljena na objektih v St. Petersburgu zaradi visoke hitrosti dela in odlične kakovosti površinskega premaza.
  Strojni omet St. Petersburg

Glavna sestavina je gips

Uporaba mavca ometa stroj - to je, kako pravilno se imenuje ta način zaključevanja sten. Temelji na uporabi posebnih suhih mešanic, katerih ključna sestavina je gips.
  Strojni omet St. Petersburg

Strojni zidovi mavca - cena za 1m 2 (sadra)

(Delo je vključevalo: polnjenje, montažo svetilnikov in profilov kotnih zaščit, omet, razstavljanje svetilnikov, gladkanje površine, glossing, čiščenje).
  Strojni omet St. Petersburg

Oprema strojnega ometa

Zaradi uporabe specializirane opreme je možna ometna površina z uporabo mehanizirane metode. Prednosti tega procesa so:
  Strojni omet St. Petersburg

Mavec z uporabo strojev

Strojni omet je značilen za visoko kakovost, natančnost in relativno nizke stroške dela. Tehnika omogoča ometavanje sten v velikih prostorih in v majhnih prostorih. Mnenje, da strojni omet lahko uporabljamo samo na velikih območjih, je napačen. Le v velikih prostorih je cena na kvadratni meter lahko manjša in uporaba ročnega dela v takšnih razmerah ni smiselna.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty