poniedziałek, 9 lipca 2018

Gradnja streh

Izbira strehe: tipi strehe

Na izbiro vrste gradnje vplivajo dejavniki, kot so lokacija hiše in podnebne razmere. Če je podnebje, v katerem živite, vetrovno, potem bo ravna streha najboljša izbira. Če v vašem kraju prebivajo pogosto deževati, potem morate razmišljati o gradnji pokončne strehe. Seveda bo tehnologija gradnje različnih premazov drugačna.

Oblikovanje stroškov izgradnje hišne strehe

Cena kompleksa del na postavitvi strehe zasebne hiše bo odvisna od številnih dejavnikov: stanja strešnih konstrukcij, vrste strešnega materiala, obsega dela.

Spuščena streha za kopel

Namestitev strehe za kopanje je manj priljubljen dogodek, ker v tem primeru je kot nagiba strehe bolj nežen, kar povzroči nastanek snežnih stopal na strehi kopeli. Zelo pogosto, pod težo snega, strehe začnejo deformirati in propadati.
  Gradnja streh

Mehka streha ali kovinska streha.

V našem razumevanju je morala biti streha lepa, tiha, zanesljiva in hkrati računali na določen proračun za strešna dela. Sprva smo upoštevali le dve možnosti: kovinska ali mehka strešna kritina.
  Gradnja streh

Pravilno strešno kritino, kako narediti streho s svojimi rokami?

Sodobna gradnja strehe hiše, truss sistem in strešne kritine se mora izpolnjevati po izgradnji številnih najpogostejših zahtev. Obstajajo veščine v gradbeništvu, lahko gradite streho hiše z lastnimi rokami. Pravilna strešna konstrukcija mora:
  Gradnja streh

Značilnosti naprave za strešne kritine

Udobje in udobje prebivalcev hiše in zgradb sta odvisni od pravilnosti strešne naprave. Ker je glavni element hidro, toplotne in hrupne izolacijske lastnosti hiše, streha zahteva resen, kvalificiran pristop. Zlasti je potrebna odgovornost za ustvarjanje ogrevane strehe, ki ima številne pomembne prednosti:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty