piątek, 13 lipca 2018

Tehnologija stenskih ploščic

  Tehnologija stenskih ploščic

Možnost 1. Na cementni malti.

Priporočilo! Za najboljši učinek priporočamo, da keramične ploščice postavite v vodo 6-8 ur, tako da napolni vse pore. Ta ploščica je debela 9 mm in je zelo trpežna.

Stenske ploščice

Polaganje keramičnih ploščic stene in tla ni zelo težko delo, ki zahteva posebne veščine in spretnosti. Vendar pa obstaja več načel, ki jih uporabljajo in jih vodijo, tudi začetniki se lahko popolnoma obvladajo z nalogo. Ne smemo pozabiti, da je stene s ploščicami zadnja faza dela, neke vrste ličila. Glavni del dela ostaja neviden, in sicer je kakovost zaključka odvisna od kakovosti skritih del (priprave osnove).
  Tehnologija stenskih ploščic

Možnosti polaganja keramičnih ploščic

Mojstrovine pri svojem delu uporabljajo različne načine obrnjene površine s keramičnimi ploščicami. Odvisno od tehnologije, lokacije vzorca in mejnih šivov, obstaja razlika med "šivom v šiv", "diagonalno", "vrazbezhku" in "modulom".
  Tehnologija stenskih ploščic

Kaj je potrebno za visoko kakovostno oblogo

Zaključni delovni strešniki so izdelani s posebnimi orodji. Delež na njih mora biti vnaprej. Na seznamu so naprave, ki jih uporabljajo profesionalni furnirji. Čeprav je možno, da bo katero koli orodje nadomestilo drugo primerno orodje.
  Tehnologija stenskih ploščic

Izračun potrebnih materialov

Za to potrebujemo tračni ukrep, papir in svinčnik. Sprejmite merjenje traku in izmerite območje pod sklopko. Bodite pozorni na vogale v sobi, če niso ravne, potem boste morali zagotoviti zalogo končnega materiala. Če želite preveriti, če so vogali pravi, morate izmeriti diagonale v prostoru. Če so diagonale enake, so koti prav. Ruleta je bila strogo vertikalno ali vodoravno, tako da so bile meritve točne.
  Tehnologija stenskih ploščic

Zidne plošče s keramičnimi ploščicami

Keramične ploščice se pogosto uporabljajo v notranjih dekoracijah. Današnji članek bo vseboval tehnologijo, ki vam omogoča, da zaključite stene te ploščice brez pomoči strokovnjakov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty