sobota, 14 lipca 2018

Ocena razstavljanja strehe

  Ocena razstavljanja strehe

Opis dela na demontaži stare strehe

Vsak premaz ima svoje lastnosti, postopek razstavljanja je tudi drugačen. Najtežje je postaviti keramične ploščice - to je tudi najlažje razstaviti. Ploščice so povezane z zapahnilnimi sponkami, pri demontaži pa so ločene eno po eno in poslane navzdol. Iz enega od spodnjih kotov se premika v vrsticah.
  Ocena razstavljanja strehe

Stroški razstavljanja strehe

Pri demontaži strehe bo cena na m2 odvisna od konstrukcijskih značilnosti in vrste prevleke. Delo na razstavljanju kovinske strehe in mehke strehe ima več ključnih razlik, ki vplivajo na končno ceno:
  Ocena razstavljanja strehe

Postopek izvajanja dela

Za hitro demontažo mehkih ploščic uporabite posebna orodja. Na primer, delo enega od njih je prikazano v videoposnetku, objavljenem na koncu tega gradiva.
  Ocena razstavljanja strehe

Kaj je težko razstaviti staro streho:

Bistvo je, da so stroški demontaže strehe relativno visoki, ker takšno delo vedno nosi tveganje za zdravje. Navsezadnje se vsi procesi izvajajo na višini in ni znano, kaj se bo zgodilo s prekrivanji v naslednji minuti.
  Ocena razstavljanja strehe

Cene strešnih kritin, stroški namestitve strehe.

Spodnja tabela prikazuje predvidene cene za strešna dela v sezoni 2016 - 2017. Stroški strešne kritine bodo odvisni od številnih dejavnikov: površine strehe in višine hiše, vrste strešne kritine, kompleksnosti strešne konstrukcije in konfiguracije strehe, oddaljenosti gradbenega objekta, možnosti in življenjskih pogojev rokovske ekipe na objektu ter drugih pogojev in podrobnosti.
  Ocena razstavljanja strehe

Zakaj moram razstaviti rolo streho?

Vse organizacije stanovanjskih in komunalnih storitev delujejo v skladu s predpisi o strešnih delih. In delil popravilo strehe na sedanji, delni in prestolnici. In samo pri oceni strešnega remonta je postavljena demontaža stare strehe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty