wtorek, 10 lipca 2018

Vgradnja video vijaka

  Vgradnja video vijaka

Vijačne pilote - namestitvene funkcije

Danes so v Rusiji veliko povpraševanja po vijačnem piloti, saj jih je mogoče postaviti na nestabilna in kompleksna tla. Pomembno vlogo ima gospodarska težava, in sicer cena, tako na samih nosilcih, kot tudi na namestitev vijačnih pilotov.
  Vgradnja video vijaka

Posebna oprema za vgradnjo vijačnih pilotov

Obstaja široka paleta opreme za hitro in enostavno namestitev temeljev za pilote in vijake. Če uporabljate piloti s premerom do 108 mm, bo ročna namestitev, na primer na fotografiji, olajšala postopek.
  Vgradnja video vijaka

Koristne informacije o značilnostih vgradnje vijačnih pilotov na različne predmete.

Več informacij o vgradnji vijačnih pilotov

Opis postopka zajezitve vijačnih pilotov, njegove značilnosti glede na različne strukture, metode, pogoje gradnje itd. Fotografije, video.
  Vgradnja video vijaka

Ponudbe tehnologije namestitve

Sprva je treba privabiti strokovnjake, da ustvarijo postavitev polja s pomočjo metode tehnične analize z uporabo oznake stavbe (označite korak).
  Vgradnja video vijaka

Prednosti in slabosti

Pile temelji so bistveno drugačni od traku in plošče, saj vsak kup prenese na tla koncentrirano obremenitev na ločeni točki. Tudi osnova za pilote-vijačnice se razlikuje od pilotov iz armiranobetonskih pilotov v tem:
  Vgradnja video vijaka

Prednosti vijačnih pilotov

Ko govorijo o vijačnih kupih, pokličejo vsaj nekaj svojih glavnih prednosti. Povedali smo o donosnosti zgoraj, zdaj bomo povedali o hitrosti, zanesljivosti in prijaznosti do okolja. Torej, osnova za vijačne vijake je nameščena v enem dnevu v vseh vremenskih pogojih in kadarkoli v letu. Namestitev je tiha, s skoraj nobenim umazanijo in ruševinami, kar je velik plus za vas in za svoje sosede. Konec koncev, tehnologija temelji na načelu "vijačenje je lažje kot vožnja".

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty