czwartek, 12 lipca 2018

DIY vijačni sistem

  DIY vijačni sistem

Osnova na vijačnih pilotov

Začetek gradnje hiše ali kopališča, mnogi posamezni razvijalci razmišljajo o vrsti temeljev, ki se gradijo zaradi dejstva, da je tako imenovani "ničelni cikel", ki vključuje fazo izgradnje temeljev prihodnje strukture, povezana s pomembnimi stroški denarja in časa. V situaciji, kjer je analiza tal na gradbišču »zadovoljna« z impresivno plastjo zemlje, je najboljša možnost namestitev temeljev za pilote in vijake.
  DIY vijačni sistem

MOŽNI PROBLEMI V NAMESTITVI VITALNIH PILES

  • Če kupka ne želi takoj priviti in razrahlja tla, ga je treba naložiti navpično: za to lahko uporabite dva asistenta, ki visita na vzvodih na obeh straneh kupa ali enega na vrhu.
  • Če se kup ne zlepi in se nasloni proti nečemu, potem se razreže in zapusti, kot je.
REZANJE PILED BARBARI
  DIY vijačni sistem

Področje uporabe in prednosti vijačnih pilotov

Glavna prednost takih pilotov je zbijanje zemlje med vijakom, s čimer se poveča nosilnost tal. Ta lastnost je še posebej pomembna v peščenih in močvirnih krajih.
  DIY vijačni sistem

Kaj je zbirka pilotov

Najboljša možnost v takšnih primerih je temelj na vijačnih pilotov, primeren za vse terene in za katera "problematična" tla.
  DIY vijačni sistem

Izberite premer in dolžino kupa

Do sedaj se premer vijačnih pilotov različnih proizvajalcev spreminja od 47 do 108 mm, obstajajo kupi in večji premeri, vendar je to že na posebnem naročilu. Pile majhnega premera: od 47 do 76 mm, ki se večinoma uporabljajo pri gradnji ograj ali utrdb. 89 mm kup lahko uporabite pri gradnji hiše ali lahkih konstrukcij. Toda ti kupi, najpogosteje, gredo kot pomožni.
  DIY vijačni sistem

Ponudbe tehnologije namestitve

Sprva je treba privabiti strokovnjake, da ustvarijo postavitev polja s pomočjo metode tehnične analize z uporabo oznake stavbe (označite korak).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty