czwartek, 20 września 2018

Dekorativna stucco fasada doma fotografije

  Dekorativna stucco fasada doma fotografije

Lepe fasade hiš - fotografija fasadnih panelov

Ali, kot se imenujejo, tiru. Sprva je bila stransko tirna lesena deska, pritrjena na stene, tako da je vsaka gornja plast obesila na dno in vodo zlahka zavrtela. Danes je stranišče pridobilo širši pomen med ljudmi - tako je dekoracija fasade zasebne hiše postala znana kot lesena, kovinska ali vinilna plošča. Nato si oglejmo značilnosti vsake od teh sort s primeri.
  Dekorativna stucco fasada doma fotografije

Kateri omet je boljši

Odlična rešitev je perlitni omet za zunanje delo: enostavno je uporabljati, ima dobre zvočne izolacijske lastnosti in druge prednosti. Poleg tega tipa konča obstaja veliko drugih vrst ometnih zmesi, lahko pa se popravilo začetnika zlahka izgubi pri vseh vrstah ometa in njegovih parametrih.
  Dekorativna stucco fasada doma fotografije

Kako uporabiti dekorativni omet lupine

Pred nanašanjem ometnega mulja je treba površino pripraviti, gladko, brez kapljic, odstraniti odvečne malte iz spojev in jih lepiti z ometno mrežo. Ena od najpreprostejših in najbolj zahtevanih aplikacijskih tehnologij je dež (vertikalne črte), struktura se navpično nanaša naenkrat, neobdelana raztopina, trakovi, v nasprotnem primeru bodo sklepi vidni.
  Dekorativna stucco fasada doma fotografije

Obloga fasade z dekorativnim ometom: uporaba

Če želite uporabiti mešanico, boste potrebovali dve lopatici - majhna in velika (ali srednja). Potrebovali boste tudi poseben polistiren omet, ki ga je treba strukturirati. Zmešajte potrebo po udarcu ali vrtanju s posebnim mešalnikom šob.

Dokončanje in njene faze - priporočila po korakih

Mavec je mogoče storiti osebno, saj zahteva samo skladnost s pravili dela, prisotnost potrebnega orodja in seznanitev s samim procesom. Dovolj je, da sledite osnovnim korakom, da izvedete vse, kar je kvalitativno in neodvisno.
  Dekorativna stucco fasada doma fotografije

Tehnologija in delovne faze

Ogrevanje fasade pred koncem

Današnje gradbene tehnologije ponujajo številne materiale za izolacijo sten prihodnje koče, med katerimi so poliuretanska pena, ekstrudirana (in penasta) polistirenska pena, steklena vlakna in seveda mineralna volna. Vsak od zgornjih materialov ima svoje prednosti in slabosti. Upoštevajte, da je treba izbiro tako vrste izolacije kot njegove debeline upravičiti z ustreznimi izračuni.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty