czwartek, 20 września 2018

Monolitna betonska tla

  Monolitna betonska tla

Monolitna tla - faze in tehnologija

Monolitna betonska tla so zaradi trdne strukture značilna povečana trdnost in visoka vzdržljivost. Prav tako je treba opozoriti, da je značilna visoka toplotna izolacija, hidroizolacija in zvočna izolacija. Monolitna betonska tla, izdelana z vsemi značilnostmi, ki jih upoštevamo, bodo služila in vesela desetletja.
  Monolitna betonska tla

Monolitna betonska tla

Monolitna betonska tla se najpogosteje uporabljajo kot podlaga za talne obloge (rolne, ploščice, monolitne polimere itd.). Tudi najbolj trdna tla nima zadostnih fizikalnih in mehanskih lastnosti, ki zagotavljajo dolgoročno delovanje konstrukcije. Toda to funkcijo redno opravljata monolitna betonska tla. Moč in obstojnost takšnega tal se doseže s celotno strukturo.
  Monolitna betonska tla

Tehnološki proces naprave betonske prevleke

Na dnu tega industrijskega poda se uporablja mešanica cementno peska, ki vsebuje zdrobljen kamen ali betonsko ojačano ploščo. Predstavljena tehnologija polaganja betona je primerna za velike industrijske ali javne prostore, pa tudi za zasebne hiše.
  Monolitna betonska tla

Prednosti polaganja topi in poliuretanskega tla v "Prominburgu"

  • Visokokakovostno delo.
  • Izpolnjevanje obveznosti in rokov.
  • Razpoložljivost cen.
Izvedemo profesionalen betonski estrih, katerega ceno na m2 lahko določimo pri upravitelju ali ceniku.
  Monolitna betonska tla

Vibracijski kompaktorji za armirano betonska tla

Fizikalno-mehanske in obratovalne značilnosti teh tal odvisne od kakovosti uporabljenih agregatov in od metode izdelave betonskih tal. Tradicionalno monolitne plošče tla so izdelane debeline približno 250 mm. Pri izdelavi tal iz monolitnih betonskih plošč se uporabljajo posebni vibracijski kompaktorji. Beton se večkrat stisne v plasteh. Pri stiskanju monolitnih betonskih plošč se vibropresiranje pojavi pred pojavom vode na površini, v tem primeru se proces stiskanja za nekaj časa ustavi. Potem, po izginotju vode nadaljuje.

Betonska talna naprava

Betonska tla so najpogostejša vrsta industrijskih talnih oblog. Sodobne tehnologije omogočajo ustvarjanje premazov z različnimi lastnostmi, ki segajo od povečane moči in konca z edinstvenim dizajnom. Profesionalna naprava betonskega tla, ne glede na namen in način izdelave, je potrebna za zagotovitev trajnega in funkcionalnega delovanja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty