poniedziałek, 17 września 2018

Gradnja kopalnice

  Gradnja kopalnice

Notranja zaključna kopel.

Za dokončanje kopeli v notranjosti je bolje uporabiti material iz takšnih drevesnih vrst kot topol, jelša ali aspen, saj imajo visoko odpornost na vlago in nizko toplotno prevodnost.
  Gradnja kopalnice

Zakaj gradimo iz lesa?

Zakaj natančno Bruz? Glavne prednosti tega materiala med gradnjo so nizki stroški in enostavnost obdelave. Kopel iz bara se izkaže kot trpežna, kot je iz dnevnika, vendar je v izgradnji hitrejša, omogoča učinkovitejšo uporabo notranjega prostora in ne zahteva notranje zaključne obdelave.
  Gradnja kopalnice

"HotBanya" - VSE o samostojni gradnji trajnih kopel

Gradnja kopalnic je precej težavna naloga. Tukaj ni nobenih posilstev, ker mora parna soba ustrezati vsem zahtevam, ki veljajo za njegovo zasnovo, notranjo vsebino in delovanje, zato je treba posebno pozornost nameniti vsaki komponenti. Iskreno želimo, da bo vsak od naših bralcev kmalu imel toplo in udobno savno, zato za ta namen deluje strokovnjakinja na mestu, ki mu lahko vedno »postavite vprašanje« pri gradnji, načrtovanju in zaključku kopalnice!
  Gradnja kopalnice

Notranja dekoracija in prezračevanje

Ruska kopel je v napravi nezahteven in okolju prijazen. To harmonijo ne bomo kršili, izbrali bomo naravne, okolju prijazne materiale za ureditev. Želimo, da je kopališče udobno, varno, prijetno, lepo videti.
  Gradnja kopalnice

Zagrevanje

Za izolacijo podstrešnih tal v stanovanjskih zgradbah se pogosto uporablja pena, ki z enako debelino zagotavlja boljšo toplotno izolacijo kot mineralna volna. Vendar pa gradnja kopalnice z lastnimi rokami ne dovoljuje uporabe tega materiala za polaganje nad parno sobo, pa tudi v predelne stene, ki so povezane s parno sobo - pod vplivom temperature, se "skrči" in postane nejasna.
  Gradnja kopalnice

Izbira glavnega gradbenega materiala

Zaradi dejstva, da je gradbeni trg prezasičen z različnimi materiali za gradnjo, neizkušeni poletni prebivalec, ki se je odločil za gradnjo z lastnimi rokami, bo preprosto imel oči v teku. Praviloma v teh primerih ljudje iščejo proračunsko možnost, ker so poletne počitniške hiše sezonsko prebivališče in ni smiselno vlagati v veliko denarja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty