piątek, 21 września 2018

Mehka kritina tehnologija

Posebnost mehke strehe

Materiali iz skupine mehkih strešnih prevlek so modificirane različice starega strešnega materiala. Nov razvoj se je izposodil iz predhodne fleksibilnosti in lahkotnosti, ki je upravičeno dosegel seznam ugodnosti. Ohranili so nepremostljive vodoodbojne lastnosti, zaradi katerih lesena podlaga in strešni sistem služita dlje. Sestava se je izboljšala, zaradi česar so se pogoji brezhibnega dela z materiali povečali za trikrat.
  Mehka kritina tehnologija

Podnebne značilnosti vgradnje mehke ploščice

Za montažo skodel, zima ni najboljši čas, ker po priporočilih proizvajalcev tega materiala ne bi smeli položiti pri temperaturah pod + 5 stopinj. S. Dejstvo je, da je skodelica (plošča s 3-4 "ploščicami") pritrjena na leseno podlago s pomočjo nohtov in samolepilne plasti, ki je na hrbtni strani skodle. Za trdno lepljenje skodle z osnovo in skodlami sosednjih vrst, ki zagotavljajo neprepustnost premaza, je potrebna sončna svetloba, ki postopoma "topi" samolepilno plast. In sonce v zimskem času, žal, ni dovolj. Še več, v mrazu so skodle postane krhke, kar ne dovoljuje, na primer, namestitve ploščic s prekrivajočimi drsalkami in grebeni.
  Mehka kritina tehnologija

Predvsem - vreme v hiši

Streha - del stavbe, ki je neposredno izpostavljen vremenskim vplivom. Pravilno opremljena streha zagotavlja vzdržljivost celotne zgradbe. Za njene pomembne lastnosti, kot so odpornost na vodo, vodo in toploto, neprepustnost in moč. Za zagotavljanje dosledne vzdrževane zdrave mikroklime je potrebno zagotoviti visoko kakovostno streho s polno odgovornostjo in se nato ne bo lotevala dragih popravil.
  Mehka kritina tehnologija

Prednosti skodle

Ta osnova ima glavne prednosti - majhna teža in nizka cena. Enostavnost mehkih ploščic vam omogoča, da ustvarite temelje in hiša ni precej velika, zahvaljujoč temu pa je prihranek na gradbenih materialih in plačilo za delo. Poceni stroški strešnega materiala vam omogočajo tekmovanje s težkimi strešnimi kritinami.
  Mehka kritina tehnologija

Pred polaganjem strehe pripravimo osnovo

Preden začnete delati neposredno z materialom, boste morali skrbno pripraviti osnovo. Mehke prevleke so nameščene le na trdnih in enakomernih površinah. Razmislite, kako to stopnjo dela.
  Mehka kritina tehnologija

Vgradnja mehke strehe okrog dimnikov

Polaganje mehke strehe okoli cevi za prezračevanje ali dimnika se izvaja s posebno tehnologijo. V ta namen naredite poseben vzorec končne preproge.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty