niedziela, 16 września 2018

Postavitev dekorativne omet travertin

Različne teksture in reliefi.

Dve tehniki ometov v slogu Travertino.

Obstoječe sheme dela: uporaba kontinuiranega z naknadnim dekoriranjem in delnim "brizganjem". Razlika je v tem, da je lahko stena prekrita z mrežo jarkov (s stalnim nanosom) ali udarci (z delnim).

Značilnosti dekorativnega ometnega travertina

Mavec travertin je zelo zanimiv material, ki združuje tako odlične estetske značilnosti kot tudi zelo visoke tehnične in operativne kazalnike. Najprej je ta vrsta ometa vrednotena po svojih estetskih značilnostih - če vidimo vsaj, ko je ta material v živo in celo ga naredi roka poklicnega mojstra, je zelo težko zavrniti užitek, da ga dobite v notranjost. Druga točka, s katero se lahko pohvali travertin, je velika raznolikost pridobljenih površin - to je nekakšna paleta barv, s katerimi umetnik-dekorater ustvarja svoje mojstrovine.
  Postavitev dekorativne omet travertin

Dekorativni omet Kiev

Naša spletna stran ponuja širok izbor dekorativnih ometov vodilnih proizvajalcev : Oikos, Valpaint, Candis, Elf-Decor, Ferrara Paint. Pomagamo vam pri izbiri teksture, barve in pickupu ometa, ki bo zadovoljil vse vaše zahteve in želje.
  Postavitev dekorativne omet travertin

Uporaba dekorativnih ometov v Kijevu

Lastnosti in področja uporabe dekorativnega ometa so zelo raznolike. Uporablja se za izvedbo oblikovalske prenove stanovanj in ustvarjanje notranjosti trdne restavracije, ki se uporablja za dekoriranje modne trgovine ali ugledna popravila pisarn, zaščita in izolacija gradbenih fasad s strukturnim ometom - mozaik, pod lubjem ali jagnjetom (fasadni dekorativni omet).

Priprava površine za osnovno delo

Delovna površina mora biti ravna in gladka. Samo v tem primeru lahko dobite čudovit učinek zemljevida sveta, ali tako imenovanega "otokov". Dela se izvajajo na čisti površini. Rešitev je snežno bela, zato je delo opravljeno le z orodji iz nerjavečega jekla. V nasprotnem primeru lahko pride do rje na premazu. Iz istega razloga na steni ne sme biti nobene kovine, sicer bo rezultat "rjaste otočke".
  Postavitev dekorativne omet travertin

Kako uporabiti dekorativni omet na stenah - video tutoriali s komentarji

Danes obstaja veliko različnih tehnologij za nanašanje dekorativnega ometa na stene. Pomembno je, da je obdelana površina čista, gladka, brez razpok, impregniranih s tlemi. Za prozorne rešitve, kot je beneški omet, morajo biti zidovi dobro ometani in brušeni. Poleg tega bo dekorativni učinek odvisen od izbrane sestave in vaših ustvarjalnih odločitev.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty